Το ζευγάρι των ηθοποιών βρίσκεται στην Ελλάδα κι απολαμβάνει τις διακοπές του ενώ μια έκπληξη μας περίμενε το πρωί της Κυριακής, όταν είδαμε τους είδαμε να ποζάρουν μαζί με τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του. Tom Hanks- Rita Wilson ποζάρουν με τα ελληνικά διαβατήρια στο χέρι μαζί με το ζεύγος Μητσοτάκη!

Τον Δεκέμβριο, είχε ανακοινωθεί πως ο Tom Hanks έγινε Έλληνας πολίτης, μετά από παρότρυνση του Πρωθυπουργού, και τώρα ο ίδιος και η σύζυγός του πήραν τα ελληνικά διαβατήρια στο χέρι και γεμάτοι χαμόγελο φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Κυριάκο και την Μαρέβα Μητσοτάκη.

Τη φωτογραφία μάλιστα είδαμε στο Instagram του Πρωθυπουργού νωρίς το πρωί της Κυριακής. «Ο Tom Hanks και η Rita Wilson είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Instagram του, κάτω απ’ τη φωτογραφία.

Δεν γνωρίζουμε πού ακριβώς είναι τραβηγμένη η φωτογραφία, ωστόσο, γνωρίζοντας το ζευγάρι των διάσημων ηθοποιών έχει σπίτι στην Αντίπαρο, εικάζουμε πως η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σε κάποια βραδινή έξοδο στο νησί είτε στην Πάρο.

Tom Hanks- Rita Wilson ποζάρουν με τα ελληνικά διαβατήρια στο χέρι μαζί με το ζεύγος Μητσοτάκη:

Η ιδέα για την πολιτογράφηση του Tom Hanks και της συζύγου του ως Έλληνες πολίτες ήταν του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος το είχε προτείνει στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με μεγάλη χαρά.

Αμέσως μετά, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος έστειλε σχετική εμπεριστατωμένη εισήγηση στον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος την επικύρωσε.

Tom Hanks και Rita Wilson έχουν πραγματικά μεγάλη αγάπη για τη χώρα μας, ενώ ας μην ξεχνάμε πως η ηθοποιός έχει ελληνική καταγωγή. Μάλιστα, o Tom Hanks μέσα απ’ την σύζυγό του γνώρισε την ελληνική ορθόδοξη πίστη, την οποία και ασπάστηκε.

Οι δυο τους έχουν μια εξοχική βίλα στην Αντίπαρο και περνούν εκεί τα Καλοκαίρια τους, ενώ με κάθε ευκαιρία μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα.

Μέσα στην καραντίνα μάλιστα, σ’ ένα video τους είχαμε δει να καλούν όλο τον κόσμο να έρθει στην Ελλάδα:

Δεν υπάρχει καλύτερος τόπος… η Ελλάδα είναι ο τόπος της ομορφιάς, ο τόπος της δημοκρατίας , ο τόπος των σπουδαίων φιλοσόφων, ο τόπος θαυμάσιων ανθρώπων

Ο Tom Hanks, μιλώντας στις Χρυσές Σφαίρες σε δημοσιογράφους, είχε δηλώσει πως αισθάνεται μεγάλη τιμή που πολιτογραφήθηκε Έλληνας πολίτης καθώς αισθάνεται Έλληνας εδώ και 32 χρόνια, ενώ για ακόμα μια φορά είχε πει για την χώρα μας πως είναι ένας ευλογημένος, ιαματικός τόπος.

Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι Έλληνας εδώ και 32 χρόνια. Η Ελλάδα είναι ένα “καταφύγιο”. Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο, έχω πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, τίποτα δεν είναι σαν την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή σου. Είναι ιαματικό μέρος. Ειδικά όταν προσαρμοστείς σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων, να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να μένεις ξύπνιος και να συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Η καλύτερη ζωή που μπορεί να κάνει κάποιος

Και φυσικά έχουμε δει το ζευγάρι πολλές φορές να ακολουθεί τα ελληνικά έθιμα και να λέει και το «Χριστός Ανέστη» στα ελληνικά!

Δες ακόμα:

Ο Tom Hanks βουτάει στα 64 και η Rita Wilson τον αποθεώνει!