Ο ημιτελικός του Silver Award τα είχε όλα: Γέλιο, άγχος και νικητές! Το αποτέλεσμα ήταν το ζευγάρι του MasterChef να διεκδικεί στο αποψινό επεισόδιο 10.000 ευρώ.

Πρώτη πήρε το εισιτήριο για τον τελικό η Μαρία, απ’ την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, μετά το πιάτο «Φρανκεστάιν».

Αμέσως μετά, Τζον και Δημήτρης κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο χωρίς να έχουν τη συνταγή. Το είδαν, το γεύτηκαν, είχαν στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα υλικά αλλά όχι τη συνταγή. Έτσι, έπρεπε απλώς να καταλάβουν απ’ τη γεύση ποιο υλικό χρειάζεται πού.

Ο δεύτερος φιναλίστ, ο οποίος πάει στον τελικό μαζί με τη Μαρία, είναι ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος είχε καλύτερο αποτέλεσμα απ’ τον Τζον και διεκδικεί τις 10.000 ευρώ.

Ο Τζον, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δήλωσε στην κάμερα ότι είναι απογοητευμένος: «Έχασα και είμαι πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό μου. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό γι’ αυτό το πιάτο και μετά τα σχόλια των κριτών ήμουν σίγουρος ότι κέρδισα. Ήταν πολύ βαρύ αυτό για μένα».

Σημειώνεται πως το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι διαφορές των πιάτων δεν ήταν μεγάλες. Μάλιστα, οι κριτές δήλωσαν πως εάν ο Τζον είχε κάνει καλύτερο το καλαμάρι και συγκεκριμένα είχε κάνει καλύτερο ψήσιμο, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαρώ ή όχι γιατί αύριο θα αντιμετωπίσω τη Μαρία. Δεν ξέρω, να νικήσω ή θα το μετανιώσω;», σχολίασε απ’ την πλευρά του ο Δημήτρης Μπέλλος. Βέβαια, ενώ το σχόλιο του Γιώργου, όταν είδε τη Μαρία και τον Δημήτρη να στέκονται δίπλα δίπλα μπροστά στους κριτές, έκανε ιδιαίτερη αίσθηση: «Να ζήσετε»!

Σύμφωνα, πάντως με τα spoilers, ο Δημήτρης είναι εκείνος ο οποίος αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής του Silver Award Week, και κερδίζει τα χρήματα και το σετ με τα μαχαίρια.

Δες το trailer με το ζευγάρι του MasterChef να διεκδικεί τις 10.000 ευρώ:

Δες ακόμα:

MasterChef 4: Το επίσημο spoiler του Πάνου Ιωαννίδη για τον τελικό