Το «Your Face Sounds Familiar» έρχεται γεμάτο εκπλήξεις για πέμπτη σεζόν! Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για το YFSF!

Νέοι διαγωνιζόμενοι, νέες ενσαρκώσεις, ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Τι ακριβώς θα δούμε στο show; Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για το YFSF αναφέρεται στην πρεμιέρα του show την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 20:45.

Ποιοι θα είναι οι διαγωνιζόμενοι; Οι Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα, ανεβαίνουν στο stage του «Your Face Sounds Familiar» για να υπερβούν τους εαυτούς τους και να αποδείξουν ότι όλα μπορούν να συμβούν.

Χάρη στη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, με τον συνδυασμό LED και γραφικών απεικονίσεων, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα.

Όπως  αναφέρεται στην ανακοίνωση και φέτος όπως και σε κάθε σεζόν το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν οι Τάκης Ζαχαράτος, Δημήτρης Σταρόβας και Μαρία Σολωμού, ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι παλιός γνώριμος, αφού στην θέση του κριτή είχε βρεθεί και στην δεύτερη σεζόν του show μεταμφιέσεων. Ενώ, η Μαρία Σολωμού και ο Δημήτρης Σταρόβας θα βρίσκονται για πρώτη φορά στην θέση των κριτών.

Δείτε το επίσημο trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=C3efNbMJtCo

Διαβάστε επίσης:

Μπεκατώρου: «Προσπαθώ έξι χρόνια να κάνω παιδί»