Η πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar πλησιάζει. Η 6η σεζόν δεν είναι μακριά και πολλοί είναι αυτοί που ανυπομονούν να έρθει η Κυριακή για να απολαύσουν και πάλι μοναδικές μεταμφιέσεις και μιμήσεις! 

Για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 20:45 έχει προγραμματιστεί η μεγάλη πρεμιέρα του εντυπωσιακού Your Face Sounds Familiar, που επιστρέφει για 6η σεζόν στον ΑΝΤ1, με ανανεωμένη κριτική επιτροπή, καινούρια πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις. Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή του show μεταμφιέσεων που πολύς κόσμος έχει αγαπήσει.

Οι αλλαγές φέτος είναι πολλές, όμως το σκηνικό που έχουμε συνηθίσει και αγαπήσει δεν αλλάζει. Μύθοι της μουσικής και κορυφαίοι δημιουργοί θα αναπαραστήσουν πάνω στη σκηνή μπροστά στους κριτές τις πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις. Φυσικά σταθερή αξία παραμένει και η οικοδέσποινα του show, Μαρία Μπεκατώρου. Στο πλευρό της θα βρίσκεται κάθε φορά η κριτική επιτροπή με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα, Αλέξη Γεωργούλη και Μίρκα Παπακωνσταντίνου να κρίνουν κάθε εμφάνιση.

Οι δέκα καλλιτέχνες που θα μας συνεπάρουν με τις μεταμφιέσεις τους είναι, με αλφαβητική σειρά, οι : Μαρία ΑνδρούτσουΕυρυδίκηΚατερίνα Κουκουράκη,  Λάμπης ΛιβιεράτοςΔανάη Λουκάκη,  Στέφανος ΜουαγκέΗλίας Μπόγδανος,   Τάνια Μπρεάζου,   Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης.

Οι κριτές μιλούν στην κάμερα του Your Face Sounds Familiar στο Instagram λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Τι έχουν να μας πουν;

Δημήτρης Σταρόβας

Μπορεί να τον κατηγορούν ότι κάθε φορά αργεί, όμως τώρα είναι έτοιμος για τη μεγάλη πρεμιέρα κι ανυπομονεί.

Αλέξης Γεωργούλης

Σιδερώνει κι όλας αν χρειαστεί για χάρη του show κι είναι πανέτοιμος για την 6η σεζόν.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Μετράει αντίστροφα κι εύχεται “Καλή επιτυχία” στο show που σύντομα ξεκινά.

Γιώργος Μαζωνάκης

Ανεβάζει τον πήχη ψηλά και βρίσκεται και πάλι ένα βήμα πιο πάνω.

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το Your Face Sounds Familiar διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Διάβασε ακόμα:

6η σεζόν Your Face Sounds Familiar: Οι διαγωνιζόμενοι και οι κριτές!

Photo: Instagram/ yfsf_ant1