Όπως ήδη έχουμε δει στις οθόνες μας, η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών Jumbo δημιούργησε για ακόμα μία φορά μία ξεκαρδιστική διαφήμιση ενόψει Πάσχα… Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Την διαφήμιση αυτή προσπάθησαν να αξιοποιήσουν και οι γνωστοί ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης ανεβάζοντας ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο Instagram. Στο βίντεο αυτό, Φιλιππίδης και Χαϊκάλης τρολάρουν τον Γαϊτάνο για την πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo, υποδυόμενοι εναλλάξ τον τραγουδιστή.

Με αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να διαφημίσουν την έναρξη των παραστάσεων του θεατρικού έργου στο οποίο πρωταγωνιστούν στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Instagram ξεκινά με τον Παύλο Χαϊκάλη να ψέλνει και τον Πέτρο Φιλιππίδη να αναλαμβάνει τα βασικά λόγια της διαφήμισης.

Το βίντεο κλείνει με τους δύο ηθοποιούς και άλλα δύο μέλη του θιάσου να προσκαλούν τους θεατές από τις 28 Απριλίου να παρακολουθήσουν την παράστασή τους στη Θεσσαλονίκη με τίτλο «Ψέμα στο Ψέμα».

Με αυτόν τον ξεκαρδιστικό και πρωτότυπο τρόπο Φιλιππίδης και Χαϊκάλης τρολάρουν τον Γαϊτάνο προωθώντας τη νέα τους παράσταση που σε λίγο καιρό κάνει πρεμιέρα!

https://www.instagram.com/p/BwFKpQYoGEy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί διακωμωδούν ένα βίντεο που έχει γίνει viral. Πριν λίγο καιρό, ο Πέτρος Φιλιππίδης κι ο Παύλος Χαϊκάλης χρησιμοποιώντας την φράση «εν κουλί» του Χαράλαμπου από το Master Chef μας χάρισαν στιγμές άφθονου γέλιου στα social media.

Αυτές οι ευχάριστες στιγμές στα μικρά διαλείμματα των δύο ηθοποιών από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις μας κάνουν σίγουρα να τους αγαπάμε όλο και πιο πολύ και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Δες ακόμα:

Το επικό τρολάρισμα του Πέτρου Φιλιππίδη στο MasterChef! (Video)