Το βλέμμα του Τσίπρα στη Μελάνια Τραμπ που έγινε…viral! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Το βλέμμα του Τσίπρα στη Μελάνια Τραμπ δικαιολογείται αλλά…εν μέρει! όπως και να έχει οι φωτογραφίες έχουν γίνει ήδη viral και η εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητη.

Το βλέμμα του Τσίπρα στη Μελάνια Τραμπ έγινε viral και μόλις δεις τις φωτογραφίες παρακάτω θα καταλάβεις τον λόγο. Η αλήθεια είναι πως η Μελάνια Τραμπ έδωσε το παρών στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Και εκείνο του Πρωθυπουργού μας.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μόλις πάτησε το πόδι της στην αίθουσα έκανε όλους τους ηγέτες και φυσικά τους φωτογράφους να την κοιτάξουν. Με το μόνιμο, μαγκωμένο χαμόγελο που έχει συνήθως χαιρέτισε τους αρχηγούς των κρατών και όλους τους παρευρισκόμενους που έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Η αλήθεια είναι πως η Μελάνια Τραμπ ήταν εντυπωσιακή και κομψή. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα, δαντελωτό και nude γόβες και ναι ήταν ο ορισμός της κομψότητας. Απλή, λιτή κι chic ξεχώρισε από τις άλλες γυναίκες και πολύ εύκολα έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη.

Το βλέμμα του Τσίπρα στη Μελάνια Τραμπ

Και φυσικά, ο Αλέξης Τσίπρα που βρίσκεται στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα δεν μπόρεσε να μην κοιτάξει την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Το (πονηρό) βλέμμα του κ. Τσίπρα στη Μελάνια Τραμπ, το οποίο συνοδευόταν από ένα επίσης πονηρό χαμόγελο, ισούται με χίλιες λέξεις.

Το βλέμμα του Τσίπρα στη Μελάνια Τραμπ

Μάλιστα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα μπορούσαμε να πούμε πως…είχε προνομιακή θέση, αφού καθόταν ακριβώς πίσω από τη Μελάνια και έτσι μπορούσε να την «σκανάρει» από πάνω μέχρι κάτω όπως και έκανε. Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τον κ. Τσίπρα να ξεχνά για λίγο τη Σύνοδο και να ρίχνει κλεφτές ματιές στη Μελάνια.

Το βλέμμα του Τσίπρα στη Μελάνια Τραμπ

Φυσικά, δεν ήταν ο μόνο. Τα βλέμματα όλων των ηγετών μαρτυρούν πολλά και η Μελάνια κατάφερε να γίνει και πάλι το επίκεντρο. Σου πήρε τη δόξα και τη λάμψη Τραμπ!

Το βλέμμα του Τσίπρα στη Μελάνια Τραμπ

Διαβάστε επίσης:

Ο Τσίπρας έγινε viral! Είδε το Γαλλία- Βέλγιο σε μια παμπ στο Λονδίνο (Photo)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved