Το “ευχαριστώ” του ANT1 στο Mega και τους ανθρώπους του, παρουσιάστηκε μέσα από ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει ο τηλεοπτικός σταθμός. Είναι το νέο συγκινητικό «αντίο» στο μεγάλο κανάλι, στο οποίο έπεσε μαύρο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μετά από 29 χρονιά το MEGA δεν υπάρχει πια, και ο τηλεοπτικός σταθμός Αnt1, αυτός που πάντα θεωρούσαμε τον μεγάλο του ανταγωνιστή, αυτός που ξεκίνησαν και πορεύτηκαν παρέα όλα αυτά τα χρόνια, θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο, το κανάλι.

Κατά τη διάρκεια του βραδινού δελτίου του Αnt1, ο τηλεοπτικός σταθμός είχε ετοιμάσει ένα βίντεο, με λίγα, αλλά σημαντικά λόγια, για να πει το δικό του “αντίο” στο MEGA, αλλά και τους εργαζομένους του, που μέχρι και χθες το βράδυ βρίσκονταν στο κοντρόλ του καναλιού.

Ειδικότερα, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ant1 ανέφερε ότι: «29 χρόνια πριν ξεκινήσαμε μαζί. 29 χρόνια πορευτήκαμε πλάι – πλάι. Αλλά και ο ένας απέναντι στον άλλον. Ανταγωνιστήκαμε, συνεργαστήκαμε, κερδίσαμε, χάσαμε. Όλα στο πρόγραμμα. Μega θα λείψεις σε όλους. Μega σε ευχαριστούμε όλοι».

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, Ρίτσα Μπιζόγλη, ήταν κι αυτή που μίλησε για τους εργαζόμενους του σταθμού, λέγοντας ότι:

«Στις 02:11 τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε οριστικά αυλαία στο Mega, 29 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Το Μεγάλο Κανάλι σταμάτησε να εκπέμπει από την Digea την ώρα προβολής των “Απαράδεκτων”, μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Έως την τελευταία στιγμή οι εργαζόμενοι ήταν στο κοντρόλ του σταθμού μέχρι να πέσει μαύρο στους τηλεοπτικούς δέκτες», ενώ η ίδια πρόσθεσε ακόμη ότι:

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε το Mega κι εμείς οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1. Δώσαμε τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας όλα αυτά τα χρόνια ως απέναντι κανάλια με σεβασμό στους τηλεθεατές. Η σκέψη μας είναι δίπλα σε όλους τους συναδέλφους που έμειναν άνεργοι. Αντίο Mega!

Διαβάστε ακόμη:

Γέλια, δάκρυα και συγκίνηση: Θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές του MEGA (Video)