Το video της Χρηστίδου για τον χωρισμό της με τον Μαραντίνη!

LIKE US ON FACEBOOK

Το νέο video της Χρηστίδου στο κανάλι της στο YouTube έχει τίτλο «Δύο λόγια…» και σε αυτό μιλάει μόνο για τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Όσα λέει η παρουσιάστρια που για πρώτη φορά σχολιάζει το διαζύγιο της.

Το video της Χρηστίδου είναι «αφιερωμένο» στον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και καθώς το θεωρεί ένα «ασφαλές» μέρος, καθώς είναι το κανάλι της, μίλησε μέσα από αυτό για πρώτη φορά.

Ένας χωρισμός μετά από 13 χρόνια που έσκασε σαν «βόμβα» και έγινε με μια κοινή ανακοίνωση μέσω Instagram. Όπως είπε η παρουσιάστρια στο video της, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνη. Όπως είπε φυσικά σταματούν να είναι ζευγάρι αλλά παραμένουν οικογένεια.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε με τον Θοδωρή να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι και σαν σύντροφοι. Είναι αρκετά δύσβατο αυτό το μονοπάτι αυτή η στιγμή. Ήθελα να σας πω λοιπόν, ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο, ενωμένοι, είδαμε τελικά, ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα και αποφασίσαμε σαν ζευγάρι πως δεν θα είμαστε πια μαζί

Παραμένουν οικογένεια ό,τι κι αν συμβεί για τα δύο τους παιδιά, τον Φίλιππο και τον Μιχαήλ. Για τα παιδιά θα είναι πάντα μαζί και πάντα στον ίδιο δρόμο.

Για μένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με όλη αυτή την ιδέα και γενικότερα δεν μεγάλωσα μέσα σε τέτοιο περιβάλλον, αφού οι γονείς μου είναι ακόμα μαζί και πάρα πολύ αγαπημένοι, οι παππούδες μου το ίδιο…

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραδέχτηκε πως δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει και τι να κάνει, ωστόσο αποκάλυψε πως και οι δυο είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν την οικογένεια αγαπημένη και ενωμένη κάτω από μια διαφορετική συνθήκη.

Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι μέσα από τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις και εύχεσαι και ελπίζεις και προσδοκάς, ότι αυτό θα είναι για πάντα και όταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα, κάτω από μία διαφορετική συνθήκη αλλά με την ίδια αγάπη, την ίδια στοργή και αφοσίωση

Η Χρηστίδου παραδέχτηκε πως και οι δύο είναι χαμένοι μέσα σε όλο αυτό και απλώς θέλουν τον χρόνο και τον χώρο για να δουν πως μπορεί να λειτουργήσει όλο αυτό για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίζουν Χρηστίδου- Μαραντίνης | Η ανακοίνωση για το διαζύγιο

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved