Το tweet του Τσιτσιπά που προκάλεσε αντιδράσεις και αναγκάστηκε να το διαγράψει

LIKE US ON FACEBOOK

Ο 20χρονος Έλληνας αθλητής δεν μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις που προσβάλλουν γι’ αυτό κι όλοι έμειναν μ’ ανοιχτό το στόμα όταν διάβασαν αυτό το tweet του Τσιτσιπά!

O Στέφανος Τσιτσιπάς γράφει συνεχώς στα social media του, άλλοτε με διάθεση να εκφράσει μια σκέψη, κι άλλοτε απλά για να δημοσιεύσει φωτογραφίες που έχει τραβήξει.

Ο νεαρός τενίστας, όμως, αυτή τη φορά έκανε μια ανάρτηση που μάλλον δεν την καλοσκέφτηκε πριν την γράψει και, όπως είναι λογικό, ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων.

Τι έγραψε, όμως;

«Άραγε, όσες παρκάρουν χάλια να έχουν άπλυτα πιάτα;», διερωτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και αμέσως ξεκίνησαν τα αρνητικά σχόλια κάτω απ’ την ανάρτηση.

tweet του Τσιτσιπά

Οι αντιδράσεις τον έκαναν μερικές ώρες μετά να διαγράψει τελείως το tweet του και όλοι μας θέλουμε να πιστεύουμε πως ήταν απλά μια άτυχη στιγμή.

Βέβαια, πολλοί περιμένουν μια απάντηση- συγγνώμη απ’ τον αθλητή, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει κάτι που να προκαλέσει τόσα πολλά μαζικά αρνητικά σχόλια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πολύ συχνά μέσα απ’ τις αναρτήσεις του δείχνει ότι θέλει ν’ αστειευτεί, όπως όταν έγραψε χθες αυτή την ανάρτηση:

Και τι ζητάμε; Λίγη αγάπη. Και ένα κομμάτι cheesecake. Βασικά το cheesecake.

Φυσικά, το χιούμορ έχει όρια και είναι αποδεκτό μόνο όταν δεν προσβάλλει ανθρώπους. Πιστεύουμε ότι ο νεαρός αθλητής το κατάλαβε και ελπίζουμε στο μέλλον να μην δούμε ποτέ καμία προσβλητική ανάρτηση απ’ τον ίδιο.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved