Το tweet της Kylie Jenner για το Snapchat χάρισε στο Facebook 13 δισ. δολάρια!

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί με μία της φράση στο Twitter η Kylie Jenner να manipulαρισε τις μετοχές του Snapchat, αλλά την ίδια στιγμή αύξησε την αξία του Facebook κατά 13 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μήπως η Kylie Jenner έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στα social media; Προφανώς και την έχει, γιατί οι πιστοί της ακόλουθοι κάνουν ότι ακριβώς τους πει.

Μέσα στην εβδομάδα ένα και μονάχα ένα tweet της Jenner κόστισε στο Snapchat πτώση στις μετοχές του κατά 7,2%, που ισοδυναμεί με ζημιά αξίας 1,3 δισ. δολαρίων. Φανταζόμαστε ότι η Kylie αυτή τη στιγμή δεν είναι και το αγαπημένο πρόσωπο του ιδρυτή της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η Kylie Jenner έγραψε στους 24.5 εκατομμύρια ακόλουθους της στο Twitter ότι σπάνια χρησιμοποιεί πλέον το Snapchat μετά από την αμφιλεγόμενη νέα ενημέρωση της εφαρμογής.

Υπάρχει, λοιπόν, κάποιος άλλος που δεν χρησιμοποιεί το snapchat πια; Ή είμαι μόνο εγώ;

Μπορεί το Snapachat να βγήκε χαμένο και να έχασε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, όμως σύμφωνα με αναφορά της TMZ, το Facebook φαίνεται να έχει επωφεληθεί από αυτή την απώλεια.

Μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής, η αξία του Facebook αυξήθηκε στα 532,86 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή μια αύξηση πάνω από 13 δισ. δολάρια μέσα σε μια ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Facebook διαθέτει επίσης το Instagram και η Kylie Jenner χρησιμοποιεί και τις δύο πλατφόρμες πολύ περισσότερο από το Snapchat, κυρίως για να διαφημίσει τη νέα της κολεξιόν για τα μάτια: «Kylie Cosmetics Weather Collection».

Η τεράστια επιρροή που έχει η Kylie Jenner στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζεται και είναι περισσότερο εμφανής από ποτέ.

 

Photo: Getty Images
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved