Η Ελένη Χατζίδου είναι νέα μανούλα και έχει αφιερωθεί στο παιδί της. Φυσικά, μέσα σε όλα μας λέει τα ωραία και τα δύσκολα που περνά μέσα από αναρτήσεις και Stories στο Instagram. Το τρυφερό video της Χατζίδου με τη νεογέννητη κόρη της!

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από μερικές ημέρες και παρά την κούραση, την αϋπνία και όλες τις δυσκολίες, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το γλυκό video της Χατζίδου με τη νεογέννητη κόρη της ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πάντα φροντίζει να ενημερώνει τους followers της και να είναι ενεργή στα social.

Η Ελένη όπως έχει αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις θηλάζει το μωράκι της και αυτό το θεωρεί ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα. Ωστόσο, το έκανε, το κάνει και δεν θα το σταματήσει γιατί όπως είπε το συνήθισε και πλέον η αίσθηση είναι υπέροχη.

Το τρυφερό video της Χατζίδου με τη νεογέννητη κόρη της

«Η αλήθεια είναι πως το έβαλα το φιλτράκι μου! Ο μαύρος κύκλος δεν έγραφε καλά στο φακό. Μόλις θήλασα το μικράκι μου! Δύσκολος ο θηλασμός, ψέματα δε θα σας πω, τις πρώτες μέρες «λύγισα»…Σκέφτηκα να τα παρατήσω… Ευτυχώς που δεν το έκανα!Όλα συνηθίζονται κ η αίσθηση πια είναι υπέροχη. Σ’ αγαπάω!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του short video που ανέβασε.

«Μόλις φάγαμε και κάνουμε ξάπλες», λέει σχεδόν ψιθυριστά για να μην ξυπνήσει και την κορούλα της.

Πριν από μερικές ημέρες ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, είχε κάνει μια γλυκιά ανάρτηση στην οποία κρατά την κόρη του αγκαλιά και μιλά λίγο για αυτήν την εμπειρία, αυτό το θαύμα που έζησε.

«Έσπασαν τα νερά μου είπε η γυναίκα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει. Φυσικά και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναικά μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και και τις δυο σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Η Χατζίδου μετά τη γέννα αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τη δυσκολεύει περισσότερο!