Το τρυφερό μήνυμα της Meghan Markle στον Πρίγκιπα Harry για τα γενέθλια του, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 35! Οι φωτογραφίες και η προσωπική ευχή όπως αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.

To μήνυμα της Meghan Markle στον Πρίγκιπα Harry μέσω Instagram δεν μας κάνει εντύπωση, αφού πριν από λίγο καιρό με τον ίδιο τρόπο επέλεξε να ευχηθεί στη σύζυγό του και ο Δούκας του Σάσσεξ.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τα 35α γενέθλια του Πρίγκιπα Harry αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό @sussexroyal στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών με τον Harry απ’ την παιδική του ηλικία και την αγκαλιά της μητέρας του Νταϊάνα, μέχρι τη δημιουργία της δικής του οικογένειας και ένα στιγμιότυπο απ’ τη βάφτιση του μικρού Archie Harrison νωρίτερα αυτόν τον χρόνο.

Παρόλα αυτά, η ανάρτηση πέρα απ’ το τυπικές ευχές για ευτυχισμένα γενέθλια στον Δούκα του Σάσσεξ, περιλάμβανε κι ένα πιο προσωπικό μήνυμα απ’ την Markle, το οποίο έγραφε: «Η προσφορά σου στους σκοπούς για τους οποίους νοιάζεσαι τόσο βαθιά με εμπνέει κάθε μέρα. Είσαι ο καλύτερος σύζυγος και ο πιο εκπληκτικός πατέρας στον γιο μας. Σε αγαπάμε. Χαρούμενα γενέθλια».

Διαβάστε ακόμη πώς είχε ευχηθεί ο Harry στη Meghan για τα γενέθλια της:

Το γλυκό μήνυμα του Πρίγκιπα Harry για τα γενέθλια της Meghan Markle!

Photo: ©️ PA images via Instagram/@sussexroyal