Το trailer του Έλα Χαμογέλα και τα πρόσωπα δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου

LIKE US ON FACEBOOK

Η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει μαζί με την τηλεοπτική της παρέα και θα έχει δίπλα της κι έναν πολύ στενό φίλο και συνεργάτη της που νομίζαμε ότι δεν θα συμμετέχει φέτος στην εκπομπή! Το trailer του Έλα Χαμογέλα και η ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα.

Το Έλα Χαμογέλα επιστρέφει και φέτος στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, μέσα από τη συχνότητα του Open και την Πέμπτη δόθηκε στη δημοσιότητα το trailer της ανανεωμένης εκπομπής, η οποία κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Το trailer του Έλα Χαμογέλα

Η παρέα πέρυσι ήρθε και έδεσε και φέτος επιστρέφει ανανεωμένη! Κάθε Σαββατοκύριακο στις 10:00 θα μας λέει καλημέρα!

Δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου θα είναι και ο Παύλος Σταματόπουλος, παρόλο που υπήρχαν φήμες ότι εξαιτίας της συμμετοχής του σε καθημερινή εκπομπή μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη δεν θα ήταν στην εκπομπή.

Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου, μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη έρχονται να βάλουν χρώμα στα πρωινά του Σαββατοκύριακου και να γίνουν η αγαπημένη μας συντροφιά, εντός και εκτός πλατό!

Μια παρέα με τηλεοπτική χημεία, πρέπει να είναι και αληθινή παρέα. Η τετράδα του Έλα χαμογέλα, έγινε παρέα και εκτός πλατό -και μας καλεί στη συντροφιά της. Έτσι φέτος θα δούμε τη Σίσσυ, τον Παύλο, τον Κωνσταντίνο και την Ελένη να κάνουν στο Έλα Χαμογέλα πολλά από όσα κάνουν έτσι κι αλλιώς μαζί, εκτός τηλεοπτικού αέρα:

  • Θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα, συναντώντας ανθρώπους με ιδιαίτερες ιστορίες και ξεχωριστή προσωπική διαδρομή.
  • Θα μας ξεναγήσουν σε αγαπημένα τους στέκια, αλλά θα μας γνωρίσουν και ήρωες της καθημερινότητας.
  • Θα μας προσκαλέσουν να τους ακολουθήσουμε σε όσα αγαπούν να κάνουν! Και μαζί τους, αγαπημένοι καλεσμένοι, θα μοιράζονται τις πιο ξεχωριστές τους στιγμές
  • Θα μας προτείνουν τις καλύτερες συνταγές της παρέας για το Σαββατοκύριακο!

Δες ακόμα:

Κι επίσημα ο Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ | Το trailer της νέας του εκπομπής

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved