Από τα τέλη της τηλεοπτικής σεζόν γνωρίζαμε πως θα αναλάβει τα ηνία μιας εκπομπής. Όλη αναμέναμε υπομονετικά να μάθουμε λεπτομέρειες. Το trailer της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, βγήκε στο φως και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Σε ρόλο παρουσιάστριας θα βρίσκεται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο! Η πρώην κριτής του γνωστού διαγωνισμού μοντέλων δεν θα είναι στο πλευρό των κριτών του GNTM, ακολουθώντας μια σόλο καριέρα.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο θα αναλάβει την παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής, η οποία θα προβάλλεται από το κανάλι του Alpha. Μάλιστα, μαζί με το trailer της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έγινε γνωστός και ο τίτλος που θα συνοδεύει τη εκπομπή. O τίτλος της θα είναι ”Pop Up”!

Τι βλέπουμε στο trailer της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Στο trailer, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στα παρασκήνια. Εκεί, η παρουσιάστρια συνομιλεί με τον πατέρας της στο κινητό, λίγη ώρα πριν βγει στον αέρα. Μαντεύουμε πως της εύχεται καλή επιτυχία για τη νέα της επαγγελματική προσπάθεια.

Στη συνέχεια, έχοντας κλείσει το κινητό, προχωράει προς το πλατό, με τους συνεργάτες της να «στολίζουν» με πολύ ωραίους χαρακτηρισμούς και να δείχνουν το θαυμασμό τους προς αυτή. Ενώ η ίδια μοιάζει αγχωμένη, καθώς κατευθύνεται προς το πλατό της νέας της εκπομπής.

Στο τέλος του σποτ, βλέπουμε την Ηλιάνα με έναν περίτεχνο τρόπο να μας λέει πως γίνεται πρώτη φορά παρουσιάστρια και πως θα προσπαθήσει για το καλύτερο. «Δεν το ‘χω ξανακάνει… Θα προσπαθήσω» είναι η φράση με την οποία τελειώνει το trailer της νέας της εκπομπής.

Δείτε το trailer της εκπομπής, όπως το ανέβασε στα social media η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Διάβασε ακόμα την πράξη του Χάρη Ρώμα που πρέπει να την κάνεις κι εσύ:

Το παράδειγμα του Χάρη Ρώμα που πρέπει να ακολουθήσουμε! (Video)