Είναι γεγονός! Το MasterChef επιστρέφει κι εμείς περιμένουμε να πάρουν όλοι τις θέσεις τους. Το trailer για το MasterChef 3 είναι απλά επικό και οι ρόλοι φαίνεται πως λίγο έχουν αλλάξει….

Το trailer για το MasterChef 3 θα μπορούσε να θεωρηθεί η “εκδίκηση” του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το MasterChef 2. Είναι απλά επικό και θέλουμε να το βλέπουμε ξανά και ξανά.

Οι τρεις σεφ και κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς θα είναι και πάλι κοντά μας, θα καθίσουν στις γνωστές τους θέσεις και θα κάνουν την κριτική τους, ο καθένας με τον τρόπο του.

Οι οντισιόν ολοκληρώθηκαν, οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef που θα διεκδικήσουν την πρωτιά έχουν ήδη επιλεχθεί και πλέον αναμένεται η πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής που τόσο αγαπάμε και φυσικά δεν μπορούμε να φανταστούμε πλέον, χωρίς τους τρεις κριτές.

Τον καλό, τον κακό και τον… άσχημο. Oups! Αυτά τα “δεδομένα” ίσχυαν πέρυσι γιατί φέτος τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παίρνει εκδίκηση και πρωταγωνιστεί στο trailer για το MasterChef 3.

Δεν μας πιστεύεις; Κι, όμως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι αυτός που τραβά τα βλέμματα, που εντυπωσιάζει, κερδίζει τις γυναίκες ενώ Ιωαννίδης και Κοντιζάς περνούν απλά αδιάφοροι.

Δες το επικό trailer για το MasterChef 3

Πάντως, οι τρεις κριτές είναι φίλοι και εκτός MasterChef και δεν βλέπουν ανταγωνιστικά ο ένας τον άλλον. Χαρακτηριστικά όπως είχε δηλώσει ο Πάνος Ιωαννίδης: «Περάσαμε μια υπέροχη χρονιά μαζί επαγγελματικά, δέσανε οι χαρακτήρες μας και αυτό δημιούργησε και μια ωραία φιλία. Ανταγωνισμός δεν υπήρξε ποτέ. Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον και αυτό ήταν υπέρ του συνολικού αποτελέσματος. Ο καθένας έχει την άποψη του. Την επαγγελματική μαγειρική του ταυτότητα και τη δική του προσωπικότητα. Υπήρχαν φορές που, όπως θα είδατε, είχαμε διαφορετική άποψη όσον αφορά στα υποκειμενικά κριτήρια, τις γεύσεις δηλαδή που προτιμά ο καθένας προσωπικά, όμως αυτό δεν λέγεται διαφωνία, αλλά προσωπικό γούστο».

Κι αν το πρώτο trailer δεν ήταν αρκετό…. έχουμε και το Part 2, το οποίο είναι εξίσου εντυπωσιακό. Πλέον, έχουμε μπει στην κουζίνα, τα μάτια έχουν ανάψει, τα μαχαίρια είναι έτοιμα και όλοι είναι στη θέση τους!

Ανυπομονούμε!

Δείτε επίσης:

Οι τρεις κριτές του MasterChef μπήκαν στην κουζίνα για έναν ιδιαίτερο σκοπό! | Video