Κυκλοφόρησε το τραγούδι που  θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, το οποίο θα ερμηνεύσει η Τάμτα για τον διαγωνισμό τραγουδιού, Eurovision 2019. Ένα μικρό teaser αναρτήθηκε στο Youtube, δίνοντάς μας μια γεύση από το τραγούδι, το οποίο φαίνεται να είναι αρκετά ξεσηκωτικό και ανεβαστικό.

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, ονομάζεται Replay, και η ανάρτησή του προκάλεσε σάλο στο κοινό, καθώς ήταν αναμενόμενο να κυκλοφορήσει επισήμως στις 5 Μαρτίου.

Η διαρροή έγινε δέκα μέρες πριν και το κανάλι ΡΙΚ της Κύπρου έσπευσε άμεσα να δηλώσει την δυσαρέσκεια του για το ατυχές γεγονός, ενώ τόνισε πως πρόκειται για ένα αρχικό ντέμο. Λίγη ώρα μετά, δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό YouTube της Τάμτα , ένα μικρό απόσπασμα του τραγουδιού.

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, μετά από επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν, η διαρροή δεν έγινε τυχαία. Έγινε λόγω του ότι κάποιοι σχολίασαν ότι υπάρχουν ομοιότητες με το τραγούδι της Ουκρανίας Siren song της MARUV, κάνοντας τους Κύπριους να το διαρρεύσουν πρώτοι για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να μη γίνει λόγος περί αντιγραφής.

Παρόλο που το ακούσαμε νωρίτερα από την προγραμματισμένη μέρα, πρέπει να τονίσουμε πως πρόκειται για μια από τις επιτυχίες της φετινής Eurovision και πως τα προγνωστικά είναι θετικά, αφού πολλοί μιλάνε ήδη για το νικητήριο τραγούδι.

Εμείς θα προσθέσουμε ότι η Κύπρος ξέρει να επιλέγει, όπως έχει αποδείξει και πέρσι με την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego, τραγούδια που μένουν για πολύ καιρό στις πρώτες θέσεις των hits και γίνονται εύκολα επιτυχίες. Κινούνται λοιπόν, στο ίδιο ηχητικό μοτίβο!

Άραγε μιλάμε για το επόμενο φαβορί της Eurovision; Αναμένουμε με αγωνία να ακούσουμε ολόκληρο το τραγούδι, ενώ ευχόμαστε καλή τύχη στην γειτονική μας χώρα.

Δες και αυτό

Είναι επίσημο: Αυτή η τραγουδίστρια θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision!