Το τραγικό που έκανε παίκτρια του MasterChef και δεν είδαν οι κριτές! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Τι έκανε παίκτρια του MasterChef που δεν είδαν οι κριτές αλλά είδαν οι τηλεθεατές; Σκούπισε τον ιδρώτα της και τη μύτη της με ένα χαρτί και με το ίδιο σκούπισε και το κουτάλι της!

Viral έχει γίνει το video με την παίκτρια του MasterChef, την οποία μπορεί να μην είδαν οι κριτές αλλά την είδαν οι τηλεθεατές και χρήστες του Διαδικτύου.

Ποιο είναι το τραγικό κι ανεπίτρεπτο;  Η διαγωνιζόμενη σκούπισε τον ιδρώτα της, το στόμα της, τη μύτη της με ένα χαρτί στην κουζίνα και στη συνέχεια με το ίδιο χαρτί σκούπισε και το κουτάλι της. Μετά από αυτό, συνέχισε ανενόχλητη τη μαγειρική της.

Οι κριτές δεν είδαν αυτήν την κίνησή της, καθώς είχε κρυφτεί πίσω από τον πάγκο της κουζίνας, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς, την είδαν οι τηλεθεατές. Και το video που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε αμέσως viral…

Να σημειώσουμε, όμως, πως όση ώρα μαγείρευαν οι παίκτες, ο Σωτήρης Κοντιζάς παρατήρησε πως ένας άλλος παίκτης δοκίμαζε με το πιρούνι και το έβαζε ξανά μέσα στο σκεύος, κάτι που φυσικά σχολίασε λέγοντας:

«Μπάμπη, γιατί δοκιμάζεις και βάζεις ξανά το πιρούνι μέσα στη μπασίνα; Έφαγες και το ξαναέβαλες μέσα, γιατί ρωτάω. Το έχεις κάνει τέσσερις φορές, σε βλέπουμε από ‘δω πάνω. Είναι συνήθειο αυτό, κατάλαβες; Και είναι συνήθεια να έχεις έτοιμη μια δικαιολογία. Δεν ξεκινάμε καλά».

Μετά απ’ αυτό το σχόλιο κι όταν ήρθε η στιγμή της κριτικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο του, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης δοκίμασε, αλλά δεν εντυπωσιάστηκε απ’ το αποτέλεσμα και δεν έδωσε καμία ευκαιρία στον παίκτη.

Δυστυχώς, δεν είδαν την άλλη παίκτρια καθώς πλέον δεν ξέρουμε τι είναι πιο τραγικό…

Διαβάστε περισσότερα:

Bootcamp MasterChef: Το πιάτο που δεν δοκίμασαν οι κριτές και ο παίκτης με τις δύο ποδιές!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved