Το τραγικό λάθος στο τατουάζ της Ariana Grande που διόρθωσε κακήν κακώς! (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

Έναν εφιάλτη πέρασε η Ariana Grande όταν αποφάσισε να “χτυπήσει”το νέο της τατουάζ. Δεν περίμενε βέβαια να πάει τίποτα στραβά, παρ’όλο που ξέχασε να διπλοτσεκάρει τι σημαίνει η ιαπωνική φράση που επέλεξε. Το λάθος στο τατουάζ της Ariana Grande που έγινε viral.

Γράφει η Δανάη Πάλμου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια για να γιορτάσει το νέο της single, 7 Rings, αποφάσισε να χαράξει για πάντα το τίτλο του στην παλάμη της. Έλα όμως που οι fans απ’ την Ιαπωνία, μετά την ανάρτηση της στο Instagram, την ενημέρωσαν πώς αντί για 7 Rings είχε γράψει “shichirin”, δηλαδή ένα είδος “BBQ grill”. Αυτό ήταν το λάθος στο τατουάζ της Ariana Grande που έσπευσε να διορθώσει!

τατουάζ της Ariana Grande

Μετά την αναστάτωση που έφερε στα social media, αποφάσισε σήμερα να διορθώσει το τατουάζ της και να διαγράψει, προφανώς, την αρχική φωτογραφία. Και τελικά αποκάλυψε το νέο και βελτιωμένο τατουάζ στη μέση της νύχτας-μαζί με τα αρκετά συγκλονιστικά νέα ότι ο γιατρός της  έπρεπε να της χορηγήσει λιδοκαΐνη για να υπομείνει τον πόνο.

τατουάζ της Ariana Grande

Η ίδια παραδέχτηκε το λάθος της σε ένα μήνυμα, το οποίο επίσης διαγράφτηκε, λέγοντας :

«Πράγματι, ξέχασα έναν ιαπωνικό χαρακτήρα που θα έπρεπε να είχε προστεθεί ανάμεσα στους άλλους. Πονάει πολύ και εξακολουθεί να με σφίγγει. Δεν θα είχα αντέξει άλλο ένα σύμβολο…..», προσθέτοντας πως «επίσης …. είμαι τεράστια φαν του BBQ grill. ”

Ωστόσο δεν είναι η μόνη που την “πάτησε” , αφού ο Ed Sheeran είχε αφήσει την Saoirse Ronan να του κάνει ένα τατουάζ με το δικό της τρόπο γραφής, στα κρυφά, μετά απ’ την εμφάνιση της στο βίντεο κλιπ του Galway Girl.

Έτσι αφέθηκε στην ηθοποιό να του χτυπήσει τατουάζ με το όνομα του τραγουδιού του, το οποίο κατέληξε αντί για Galway Girl να γράφει Galway Grill.

Μανία με το Grill, μάλλον δεν τους ταΐζουν καλά τους διάσημους αστέρες είναι το γενικό συμπέρασμα!

Διαβάστε επίσης:

Όσα λένε οι ειδικοί για το τατουάζ σου και δεν θες να διαβάσεις!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved