Το «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» γίνεται viral από 9 γνωστούς καλλιτέχνες! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Το «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» είναι γεγονός κι έχει γίνει ήδη viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες με εννέα καλλιτέχνες να ενώνουν τις φωνές τους από το σπίτι. 

Μπορεί το τραγούδι «Θα Κάτσω Σπίτι» να κυκλοφόρησε το 1986, όμως σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ! Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και το τραγούδι του αυτό αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για πολλούς που εκφράζονται μέσα από τη μουσική. Έτσι και εννέα καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους -από το σπίτι φυσικά- και δημιούργησαν ένα επικό remake του τραγουδιού του Λουκιανού.

Οι Βιολέτα Ίκαρη, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρία Κηλαηδόνη, Χρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μαρίζα Ρίζου ένωσαν τις φωνές τους και δημιούργησαν το «Θα Κάτσω Σπίτι 2020», προωθώντας το μήνυμα #Μένουμε_σπίτι. Το single «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» δημιουργήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.

Η συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών είναι αφιλοκερδής και όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

Μέσα από το video μπορούμε να δούμε τους εννέα γνωστούς και αγαπημένους μας καλλιτέχνες να τραγουδούν από το σπίτι τους, ακόμα και με τις πιτζάμες και να κάνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες στο σπίτι. Μας δείχνουν μερικά πράγματα που κάνουν κάθε μέρα στην καραντίνα και πάνω απ’ όλα μας διασκεδάζουν, προτρέποντάς μας να μείνουμε κι εμείς μέσα.

Δες κι εσύ το απολαυστικό video και τραγούδα μαζί τους! 

Πολλοί είναι οι celebrities που αυτό το διάστημα μας παρακινούν να μείνουμε σπίτι και να μην βγούμε έξω, συμβάλλοντας στο περιορισμό του ιού. Μερικοί μας κρατούν και συντροφιά μέσα από τα social media, μας τραγουδούν και μας κάνουν να μην αισθανόμαστε και τόσοι μόνοι μας τελικά!

Δες ακόμα:

Οι Ελληνίδες celebrities που αυτές τις μέρες έδειξαν ότι υπάρχουν influencers για καλό σκοπό
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved