Όλοι και περισσότεροι celebrities τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι αγωνίζονται για την ισότητα. Έτσι δώρισε ένα τεράστιο ποσό η Jennifer Aniston στη μάχη κατά του ρατσισμού. 

Το Black Lives Matter ακούγεται σε όλο τον κόσμο και το κίνημα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ. Με αφορμή τη δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd όλο και περισσότεροι επώνυμοι συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στον αγώνα κατά του ρατσισμού, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ρατσιστικά φαινόμενα σε όλο τον πλανήτη.

Διάσημα πρόσωπα της παγκόσμιας showbiz στηρίζουν τον αγώνα αυτό, ενώ πολλοί προχωρούν σε δωρεές. Με τη σειρά της, λοιπόν, έκανε μια τεράστια δωρεά η Jennifer Aniston στη μάχη κατά του ρατσισμού κι έβαλε το δικό της λιθαράκι.

Η Jennifer Aniston δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στο «Color Of Change», μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που υπερασπίζεται τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα, δίνοντας μεγάλη μάχη για την καταπολέμηση του ρατσισμού.

Μιλώντας στο The Mirror πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού δήλωσε πως η Jennifer Aniston ήθελε να κάνει μια τέτοια δωρεά και επέλεξε την φιλανθρωπική οργάνωση που εναρμονίζεται περισσότερο με τα δικά της πιστεύω και τις αντιλήψεις της, λέγοντας ότι «Ήθελε να δείξει την υποστήριξή της δωρίζοντας ένα μεγάλο ποσό στη φιλανθρωπική οργάνωση που ένιωθε ότι ταιριάζει περισσότερο στα πιστεύω της».

Γενικά η γνωστή ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε φιλανθρωπικές -κι όχι μόνο- κινήσεις, χωρίς να έχει κανένα συμφέρον.

Σε δημοσίευσή της στο Instagram η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

Αυτή η εβδομάδα ήταν θλιβερή για τόσους πολλούς λόγους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο ρατσισμός και η βαρβαρότητα σε αυτήν τη χώρα συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό – και ΠΟΤΕ δεν ήταν εντάξει. Ως σύμμαχοι, που θέλουν ισότητα και ειρήνη, είναι δική μας ευθύνη να κάνουμε θόρυβο, να απαιτήσουμε δικαιοσύνη, να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας σε αυτά τα ζητήματα, και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, να διαδώσουμε την αγάπη. Πόσο περισσότερο χρόνο είμαστε πρόθυμοι να αφήσουμε να περάσει χωρίς αλλαγή; 

Δες ακόμα:

Η ηχηρή ομιλία της Beyoncé για τον ρατσισμό και τον σεξισμό που πρέπει όλοι να ακούσουμε (Video)

Photo: Shutterstock