Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό ότι ολοκληρώνεται το Τατουάζ, η επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, η οποία σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης.

Πώς θα γραφτεί, όμως, το τέλος του Τατουάζ τον Ιούνιο; Πληροφορίες αναφέρουν πως η σειρά δεν θα έχει happy end κι αντιθέτως θα κλείσει με μια δολοφονία που θα συγκλονίσει!

Και το φινάλε για τον ρόλο που υποδύεται ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου στη σειρά αναμένεται να είναι άδοξο. Μπορεί το Μπρούσκο να τελείωσε με τον έρωτα του Αχιλλέα και της Μελίνας, όμως, τώρα θα δούμε μια τραγωδία, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος Νικόλας θα δολοφονηθεί πέφτοντας νεκρός από σφαίρες εκτελεστών την ώρα του καθήκοντος.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος πριν από μερικές ημέρες είχε ανακοινώσει μέσω Instagram Story το τέλος του Τατουάζ τον Ιούνιο ενώ είχε πει πως ξεκινάει νέο casting, ζητώντας να του στείλουν βιογραφικά.

τέλος του Τατουάζ

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι, μετά την απόφαση να ολοκληρωθεί ο κύκλος του Τατουάζ στον Alpha, o Ανδρέας Γεωργίου έχει δεχθεί πρόταση για “χρυσό” συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και μάλιστα για να κάνει δύο σειρές. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του φαίνεται πως ακόμα δεν έχουν απαντήσει διότι θέλουν να ετοιμάσουν τον πιλότο της νέας σειράς και να τον δείξουν και σ’ άλλα κανάλια.

Φυσικά, ο ΣΚΑΪ, λόγω της μεγάλης οικονομικής πρότασης θα έχει το προβάδισμα, ωστόσο, ο ΑΝΤ1 και το OPEN TV διεκδικούν επίσης τον Ανδρέα Γεωργίου.

Δες κι αυτό:

Τόσα παίρνει ο Γκλέτσος κάθε μήνα για το Τατουάζ