Το συγκινητικό βίντεο της Finos Film για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

LIKE US ON FACEBOOK

Σαν σήμερα η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα γινόταν 85 ετών και για να την τιμήσει, η Finos Film, η εταιρεία που απογείωσε την καριέρα της, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα συγκινητικό βίντεο – αφιέρωμα.

Σήμερα 20 Ιουλίου 2019, συμπληρώνονται 85 χρόνια απ’ την ημέρα που γεννήθηκε η «εθνική σταρ της Ελλάδος», Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Finos Film την τιμά με ένα βίντεο με μερικές απ’ τις καλύτερες σκηνές απ’ τους μοναδικούς ρόλους της καριέρας της.

«Αλίκη. Μια προσωπικότητα-σύμβολο που ξεπέρασε τον όρο του διαχρονικού και μεγαλώνει άλλη μια γενιά παιδιών μαζί της. Ένα πρόσωπο που ξεπέρασε την ηθοποιό και τη σταρ και μετατράπηκε σε είδωλο. Η Αλίκη μας γεννήθηκε σαν σήμερα το 1934. Απολαύστε την», αναφέρει η Finos Film στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Το βίντεο της Finos Film για την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sansimera.gr, η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1934 στο Μαρούσι. Τρεις μέρες αργότερα αρρώστησε με πνευμονία και αμέσως οι γονείς της φώναξαν ιερέα να τη βαφτίσει. Το όνομα που της έδωσαν ήταν Αλίκη – Σταματίνα.

Δείτε ακόμη την ταινία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια» σε drone εκδοχή! Πώς θα ήταν η αξέχαστη ελληνική ταινία αν είχαν χρησιμοποιηθεί drones στα γυρίσματα; Ένα μοναδικό πάντρεμα κι ένα ακόμη μοναδικό video από την ομάδα Up Drones.

Photo: sansimera.gr

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved