Το συγκινητικό μήνυμα του Τσιτσιπά για τον πατέρα του | Photo

LIKE US ON FACEBOOK

Το φαινόμενο Τσιτσιπάς έχει μπει δυναμικά στο χώρο και στις ζωές μας και η επιτυχία είναι μπροστά του. Δες το μήνυμα του Τσιτσιπά για τον πατέρα του στο Twitter.

Ο 20χρονος τενίστας είναι ένα πραγματικό φαινόμενο. Είναι ο αθλητής που με δουλειά, πίστη, και αφοσίωση φτάνει διαρκώς και πιο ψηλά και μας κάνει περήφανους σαν χώρα! Το μήνυμα του Τσιτιπά προς τον πατέρα του, δείχνει και το ήθος του αθλητή.

Ο πατέρας του 20χρονου αθλητή είναι πάντα δίπλα του και τον υποστηρίζει. Ο Απόστολος Τσιτσιπάς είναι και πατέρας και προπονητής του τενίστα. Και είναι πάντα εκεί να τον ενθαρρύνει και να προσπαθούν από κοινού για το καλύτερο αποτέλεσμα. Και ο Στέφανος Τσιτσιπάς του το αναγνωρίζει και είναι ευγνώμον.

Το μήνυμα του Τσιτσιπά για τον πατέρα του έγινε με μια φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο Twitter. Με ένα throwback!

Τη φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα:  «Ο πατέρας μου μου έδωσε το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε κανείς να δώσει σε άλλον άνθρωπο, πίστεψε σ’ εμένα».

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στο ζενίθ της καριέρας του! Βρίσκεται στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της καριέρας του, ενώ έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από όλους τους αστέρες του αθλήματος.

Σημειώνεται πως είναι ο μόνος Έλληνας που έχει μπει στους 100 καλύτερους τενίστες και ο πρώτος (και μέχρι σήμερα ο μοναδικός) που κατέκτησε τίτλο Γκαν Σλαμ της περιόδου Όπεν στην κατηγορία εφήβων (Junior), όταν κατέκτησε το διπλό του Γουίμπλεντοναγοριών το 2016. Έχει κερδίσει συνολικά πέντε τίτλους ITF singles Futures καθώς και έξι ITF τίτλους Futures στο διπλό.

Διαβάστε επίσης:

Μπορεί να έχασε, αλλά ο Τσιτσιπάς το γιόρτασε κι έσβησε τούρτα! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved