Το συγκινητικό μήνυμα της Βανδή και η κοινή φωτογραφία με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα 15α γενέθλια της Μελίνας.

Η Μελίνα είχε γενέθλια και έκλεισε κιόλας τα 15, με τη μαμά της Δέσποινα Βανδή να ανεβάζει μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram και να μιλάει για μια από τις ωραιότερες περιόδους που διάνυε τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Μαμά και κόρη σε μια σπάνια φωτογραφία των δυο τους φαίνονται να γελάνε με την ψυχή τους, ενώ η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα μίλησε με αφορμή τα γενέθλια της Μελίνας, για τη στιγμή που έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

Η ίδια ανέφερε ότι τη στεναχωρούσε που δεν ήταν δίπλα στο μωρό της, καθώς όταν γεννήθηκε η καριέρα της βρισκόταν στο απόγειο της και ταξίδευε από χώρα σε χώρα. Ήταν νούμερο 1 στο Billboard, αλλά δεν το χαιρόταν και κάθε φορά που επέστρεφε στο δωμάτιο της έκλαιγε επειδή ήθελε να είναι κοντά στη  κόρη της!

Ολόκληρη η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή:

«Η Μελινα ήταν ένα δύσκολο μωρό! Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ ήθελε μόνο τη μαμά της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός! Είχαμε ένα απίστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό! Εγώ ανακάλυπτα τη μητρότητα κι εκείνη τον κόσμο! Θυμάμαι το Γεια να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου, να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία, Ministry of Sound, από χώρα σε χώρα-Ρωσία, Αμερική, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Σουηδία- κι εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το πόσο λάθος στιγμή γινόταν όλο αυτό γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να την δω να βγάζει το πρώτο της δόντι! Επαγγελματικά συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ αλλά δεν το χαιρόμουν!

Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της, να μη χάσω καμία λεπτομέρεια της ζωής της! Στην Αμερική θυμάμαι 12 μέρες που ήμουν για το promo εκεί 12 μέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα!

Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δε με συγκινούσε καθόλου…

Είχα γίνει μάνα!Και ήταν το μόνο που με ένοιαζε!

Δεν το μετάνιωσα ποτέ!

Χθες το παιδί μου έγινε 15! Είναι ένα σπουδαίο κορίτσι! Έχουμε μια υπέροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι “καλά έκανα”!!!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Μελινα ήταν ένα δυσκολο μωρό!Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ ήθελε μόνο τη μαμα της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός!Ειχαμε ένα απιστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό!Εγω ανακάλυπτα τη μητρότητα κι εκείνη τον κόσμο!Θυμαμαι το Γεια να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου,να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία ,Ministry of Sound ,από χώρα σε χώρα -Ρωσία,Αμερική,Ισπανία,Γερμανία,Πορτογαλία,Γαλλία,Σουηδία-κι εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το ποσο λάθος στιγμή γινόταν όλο αυτό γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να την δω να βγάζει το πρώτο της δόντι!Επαγγελματικα συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρελα μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ αλλα δεν το χαιρόμουν! Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της,να μη χάσω καμμία λεπτομέρεια της ζωής της!Στην Αμερική θυμάμαι 12 μέρες που ήμουν για το promo εκεί 12 μέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα! Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δε με συγκινούσε καθόλου… Είχα γίνει μάνα!Και ήταν το μόνο που με ένοιαζε! Δεν το μετάνιωσα ποτε! Χθες το παιδί μου έγινε 15!Ειναι ένα σπουδαίο κορίτσι!Εχουμε μια υπεροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι «καλά έκανα»!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Διαβάστε ακόμη:

Η Δέσποινα Βανδή μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της, Μελίνα