Το συγκινητικό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας (Photo)

LIKE US ON FACEBOOK

Το συγκινητικό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας είναι αυτό που σήμερα πρέπει να διαβάσουν όλοι όσοι βιώνουν κάτι παρόμοιο κι όσοι πρέπει να σταθούν σ’ αυτές τις μητέρες και τα πρόωρα μωρά.

Η Ρούλα Ρέβη για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τη δική της συγκινητική ιστορία για τη γέννηση των διδύμων.

Η ίδια έχει και στο παρελθόν αναφερθεί στη δύσκολη εγκυμοσύνη που αντιμετώπισε ενώ με τη σημερινή ανάρτηση θέλει να δώσει θάρρος στους γονείς που μπορεί να βιώνουν κάτι ανάλογο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας:

«Σήμερα… σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα προωρότητας… Σε πολλούς από εσάς δεν λέει τίποτα αυτό…. όμως θέλω να μιλήσω σε εκείνες τις γυναίκες που μπορεί τώρα να είναι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο γεμάτο μικρά ιδιαίτερα κουτάκια- κρεβατάκια που ανασαίνουν μικρές ψυχούλες και περιμένουν να βγουν στο φως… τα έφερα στον κόσμο και σε δευτερόλεπτα μου τα πήραν μακριά μου, περίμενα υπομονετικά μερικές ώρες για να τα δω. Με κατέβασαν μαζί με τον μπαμπά τους στον κάτω όροφο, τον όροφο αγάπης όπως τον αποκαλώ εγώ. Ήμουν σε καροτσάκι λόγω της καισαρικής, μπήκα μέσα μου είπαν να μείνω στο καρότσι μου, φυσικά σηκώθηκα και έτρεξα κοντά τους, δεν σταματούσα να χαμογελώ! Δεν ήμουνα στιγμή λυπημένη πια…. μόνο χαμογελούσα.

Με πλησίασε μια υπέροχη γυναίκα με Αγγελική μορφή, η Μαρίνα μου (Μαρίνα Αντωνιάδη) και με κοίταξε βαθιά στα μάτια για λίγο. «Με αυτό το χαμόγελο σίγουρα θα πάρεις τα μωρά σου πολύ γρήγορα στο σπίτι» είπε! Της ζήτησα να τα αγγίξω , μου ζήτησε να περιμένω λίγες μέρες για να είμαι έτοιμη και εγώ και εκείνα! Με παρακάλεσε ότι σταγόνα γάλα έχω στο σώμα μου να της το δώσω και το έδωσα…. ότι είχα το έδωσα…. όσοι γονείς είστε μέσα σε αυτούς τους θαλάμους αγάπης – προωρότητας σας φωνάζω σήμερα δυνατά πως θα έχετε δυνατά, πανέμορφα, υγιέστατα παιδιά σύντομα!

Όλα θα μοιάζουν ένα μακρινό όνειρο, μια θολή ανάμνηση. Ξέρω, ξέρω το συναίσθημα σας, δεν θα το αναλύσω περισσότερο! Μόνο όταν πηγαίνετε αυτές τις 2 σύντομες επισκέψεις μέσα στη μέρα στα αγγελούδια σας να θυμάστε έξω από την πόρτα να φοράτε ένα τεράστιο χαμόγελο, γιατί τα νοιώθουν όλα και ας μην έχουν νοιώσει ακόμα τη ζέστη του κορμιού σας. Ξέρετε πόση ζεστασιά μπορεί να κρύβει ένα χαμόγελο και τι γλυκιά μελωδία μπορεί να είναι η φωνή σας; Μιλήστε τους, σας ακούνε! Σας αγαπώ, σας σκέφτομαι συνέχεια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σήμερα … σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα προωροτητας.. σε πολλούς από εσας δεν λέει τίποτα αυτό…. όμως θέλω να μιλήσω σε εκείνες τις γυναικες που μπορεί τώρα να είναι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο γεμάτο μικρά ιδιαίτερα κουτάκια- κρεβατάκια που ανασαίνουν μικρές ψυχούλες και περιμένουν να βγουν στο φως… τα έφερα στον κόσμο και σε δευτερόλεπτα μου τα πήραν μακριά μου , περίμενα υπομονετικά μερικές ώρες για να τα δω. Με κατέβασαν μαζί με τον μπαμπά τους στον κάτω όροφο , τον όροφο αγάπης όπως τον αποκαλώ εγω. Ήμουν σε καροτσάκι λόγω της καισαρικης , μπήκα μέσα μου είπαν να μείνω στο καρότσι μου , φυσικα σηκώθηκα και έτρεξα κοντά τους,δεν σταματούσα να χαμογελώ! Δεν ήμουνα στιγμή λυπημένη πια …. μόνο χαμογελούσα. Με πλησίασε μια υπεροχη γυναίκα με Αγγελική μορφή , η Μαρινα μου (Μαρίνα Αντωνιαδη ) και με κοίταξε βαθιά στα μάτια για λίγο. «Με αυτό το χαμόγελο σίγουρα θα πάρεις τα μωρα σου πολύ γρήγορα στο σπιτι» είπε! Της ζήτησα να τα αγγίξω , μου ζήτησε να περιμένω λίγες μερες για να είμαι έτοιμη και εγω και εκείνα! Με παρακάλεσε ότι σταγόνα γάλα έχω στο σώμα μου να της το δώσω και το έδωσα…. ότι είχα το έδωσα…. όσοι γονείς ειστε μέσα σε αυτούς τους θαλάμους αγάπης – προωροτητας σας φωνάζω σήμερα δυνατά πως θα έχετε γερά, πανέμορφα , υγιειεστατα παιδιά σύντομα! Όλα θα μοιάζουν ένα μακρινό όνειρο , μια θολή ανάμνηση. Ξέρω , ξέρω το συναίσθημα σας , δεν θα το αναλύσω περισσότερο! Μόνο όταν πηγαίνετε αυτές τις 2 σύντομες επισκέψεις μέσα στη μέρα στα αγγελούδια σας να θυμάστε έξω από την πόρτα να φοράτε ένα τεράστιο χαμόγελο , γιατί τα νοιωθουν όλα και ας μην έχουν νοιώσει ακομα τη ζέστη του κορμιού σας . Ξέρετε πόση ζεστασιά μπορεί να κρύβει ένα χαμόγελο και τι γλυκιά μελωδία μπορεί να είναι η φωνή σας ? Μιλήστε τους , σας ακούνε ! Σας αγαπω σας σκέφτομαι συνέχεια ?❤️?????? #παγκοσμιαμεράροωροτητας #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ roula.revi στις

Διάβασε ακόμη:

«Είναι η ζωή μου σαν το Instagram μου;» | Ο μονόλογος της Ρέβη που πρέπει να διαβάσεις
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved