Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Μαχαιρίτσα μια μέρα μετά…

LIKE US ON FACEBOOK

H κόρη του Μαχαιρίτσα έγραψε την πιο συγκινητική ανάρτηση μια μέρα μετά την κηδεία του πατέρα της. «Αυτός ο άνθρωπος είχε ένα τελευταίο δώρο για εσάς…». 

Η κόρη του Μαχαιρίτσα, η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, με μια ανάρτησή της έγραψε μερικά λόγια για τον μεγάλο τραγουδιστή και πατέρα της ενώ ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην κηδεία και την αγάπη που της έδειξαν όλοι.

Ένας άνθρωπος με τεράστια ευφυΐα, καθηλωτικός, μεταδοτικός, απλός, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος, ενώ η Μαρία Κλάρα χαρακτηρίζει την όποια αρνητική πλευρά του απλά μια παιδική αθωότητα.

Το μήνυμα της κόρης του Μαχαιρίτσα στο Facebook:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών ανάμεσα στο πατέρα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιείς σχέση που υπάρχει αγάπη. Πίσω απ τα τραγούδια, ένα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται. Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα πόναγε για τη παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων. Πόναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικός, μεταδοτικός, απλός, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλά μια παιδική αθωότητα.

Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για το κόσμο που ζούμε…
Ένα τελευταίο δώρο για σας….

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών…

Gepostet von Maria Klara Mxt am Donnerstag, 12. September 2019

 

Η συναισθηματική φόρτιση, η συγκίνηση στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή ήταν τεράστια. Το παρόν έδωσαν πλήθος κόσμου αλλά και καλλιτέχνες και φίλοι του τραγουδοποιού, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Διονύσης Τσακνής, ο Θάνος Μικρούτσικους, η Ελένη Ράντου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Μπαχ Σπυρόπουλος, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Αντώνης Μιτζέλος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιάννης Ζουγανέλης και πολλοί ακόμα.

Από τον πολιτικό χώρο, παραβρέθηκαν επίσης, o Στέφανος Τζουμάκας, καθώς και τα στελέχη του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής και Νίκος Σοφιανός. Στεφάνια κατέθεσαν, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο γ.γ. του ΚΚΕ και η ΚΝΕ – Οδηγητής.

«Άργησα πολύ να αποκτήσω αυτόν τον σπάνιο φίλο, αλλά δυστυχώς τον έχασα πολύ νωρίς, όπως τον χάσαμε όλοι», είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του οποίου εξήρε την «σε βαθμό κακουργήματος» ειλικρίνεια, την «σαν παιδί» ευαισθησία, αλλά και την οικειότητα που αμέσως ένιωσαν όταν για πρώτη φορά έπαιξαν μαζί στη σκηνή.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου μετά την τελευταία του συναυλία στον Βόλο «όταν κατεβήκαμε από τη σκηνή ήμασταν ιδρωμένοι και ευτυχείς. Τι άλλο θέλαμε; Ο κόσμος μας αγαπάει ακόμα», του είπε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

«Θα μου λείψεις, σε αγαπάω Λάρυ», είπε με συγκίνηση ο Διονύσης Τσακνής, ενώ ο γιατρός του αφού περιέγραψε την αντίδραση του καλλιτέχνη όταν διαπιστώθηκαν τα προβλήματα της καρδιάς του και το πώς η μοναχοκόρη του, Μαρία Κλάρα, έγινε το κίνητρο για να γίνει ο «πιο πειθαρχημένος ασθενής», τον αποχαιρέτισε λέγοντας: «Καλό ταξίδι Λαυρέντη αγαπημένε!».

Όσα είχε δηλώσει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο iPop.gr πριν τη συναυλία στο Ηρώδειο:

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο iPop.gr λίγο πριν τη συναυλία με τον Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο

Photo: NDP

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved