Το συγκινητικό μήνυμα της Ηλιάνας για τον κολλητό της που διαγνώστηκε με καρκίνο

LIKE US ON FACEBOOK

Το συγκινητικό μήνυμα της Ηλιάνας στο Instagram, για τον κολλητό της που διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο. Η σειρά από stories που έκανε το μοντέλο και τα γλυκά λόγια με τα οποία μίλησε για εκείνον.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα απ’ τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως ο καλύτερός της φίλος, ο John, διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο.

Η ίδια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες του, σε κάποιες μόνος του, σε άλλες οι δυο τους, και μίλησε για το αγαπημένο της πρόσωπο με πολύ τρυφερά λόγια, ενώ μαζί θέλησαν να περάσουν δημόσια ένα μήνυμα.

«Ο John διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο και έκανε μετάσταση στην υπατική λεκάνη. Είναι πολύ δυνατός και το παλεύει κάθε μέρα με θετικό μυαλό και τεράστια καρδιά, γεμάτη από αγάπη», αναφέρει σε κάποιο σημείο του κειμένου της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ στη συνέχεια γράφει πως εκείνος έχει ένα μήνυμα για όλους:

Η ζωή είναι τόσο μικρή, αφήστε όλα τα πικρά πίσω και επιλέξτε την αγάπη. Κοιτάξτε μπροστά, μοιράστε αγάπη και πάντα να κοιτάτε στη φωτεινή πλευρά της ζωής

Όλο το συγκινητικό μήνυμα της Ηλιάνας και τα stories που ανέβασε:

«Αυτός είναι ο John Ligas, ο καλύτερος μου φίλος εδώ και πέντε χρόνια. Πάντα με αφήνει να βάζω φίλτρα στο πρόσωπο του και να βγάζω φωτογραφίες. Είναι ο προπονητής μου και ο παρτενέρ μου στο χορό. Αγαπάει τα παγωτά, τα λουλούδια, τα πάρτι με εσώρουχα, τα βίντεο, τα boomerang και τον καφέ. Αγαπάει τις βόλτες με το ποδήλατο και φοβάται το τρενάκι του τρόμου. Τον αφήνω να σκεφτεί ένα νέο ελληνικό τραγούδι και πραγματικά του αρέσει πολύ. Ο John διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο και έκανε μετάσταση στην υπατική λεκάνη. Είναι πολύ δυνατός και το παλεύει κάθε μέρα με θετικό μυαλό και τεράστια καρδιά, γεμάτη από αγάπη. Έχει ένα μήνυμα για όλους εσάς. Η ζωή είναι τόσο μικρή, αφήστε όλα τα πικρά πίσω και επιλέξτε την αγάπη. Κοιτάξτε μπροστά, μοιράστε αγάπη και πάντα να κοιτάτε στη φωτεινή πλευρά της ζωής».

μήνυμα της Ηλιάνας

μήνυμα της Ηλιάνας

μήνυμα της Ηλιάνας

μήνυμα της Ηλιάνας

μήνυμα της Ηλιάνας

μήνυμα της Ηλιάνας

Δες ακόμα:

12+1 λόγοι που η Έλενα Χριστοπούλου έχει αδυναμία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved