Το MEGA μετράει τις τελευταίες ημέρες της λειτουργίας του κι όπως είναι φυσικό, όλοι είναι συναισθηματικά φορτισμένοι. Το κλείσιμο του μεγάλου καναλιού έχει επηρεάσει περισσότερο απ’ όλους τους εργαζομένους του MEGA, αλλά και τους δημοσιογράφους κι ηθοποιούς που αναδείχθηκαν μέσα απ’ το κανάλι.

Η Σμαράγδα Καρύδη αποχαιρετά το MEGA μ’ ένα συγκινητικό Instagram story, όπου τάγκαρε τους πρωταγωνιστές του «Παρά 5».

Η ηθοποιός θυμήθηκε την εποχή εκείνη που ξεκίνησε το «Παρά 5», το οποίο κατέληξε να γίνει μια απ’ τις μεγαλύτερες επιτυχίες του MEGA, ενώ αποτέλεσε τη σειρά μέσα απ’ την οποία ο Γιώργος Καπουτζίδης έγινε ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό.

Η Σμαράγδα Καρύδη ανέβασε Instagram story ενώ παρακολουθούσε ένα επεισόδιο της σειράς, κι έγραψε:

Δηλαδή, αυτή θα είναι η τελευταία φορά

Φυσικά, δεν ξέχασε να κάνει mention τους πρωταγωνιστές: Τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Αργύρη Αγγέλου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Μιχάλη Μαρίνο, την Αγγελική Λάμπρη αλλά και την Ζέτα Μακρυπούλια.

Μέσα απ’ αυτό το story ενώθηκαν και πάλι οι ηθοποιοί της σειράς, τους οποίους αγαπήσαμε και θα συνεχίσουμε να αγαπάμε!

Η Ντάλια, η Ζουμπουλία κι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του «Παρά 5» μας κράτησαν συντροφιά απ’ το 2005 έως και το 2007, ενώ οι επαναλήψεις που έχουν παιχτεί από τότε έχουν κάνει ρεκόρ τηλεθέασης!

Πότε θα κλείσει το MEGA;

Το πρωί της Τετάρτης, το ΕΣΡ προώθησε τη σχετική απόφαση, όπως προβλέπει ο νόμος, ταυτόχρονα στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) αλλά στην Digea, η οποία αναμένεται να την εκτελέσει εντός τριών ημερών.

Φυσικά, το MEGA προηγουμένως θα λάβει σχετική ενημέρωση ως προς το πότε θα κοπεί το σήμα του ενώ είναι πιθανό να εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση, που θα προετοιμάζει τον σταθμό και το κοινό για το κλείσιμο του καναλιού.

Δες κι αυτό:

Τις τελευταίες του στιγμές μετράει το MEGA | Πότε θα κοπεί το σήμα του