Το σημάδι στο πρόσωπό της που έδειξε η Σίσσυ Χρηστίδου στους followers της!

LIKE US ON FACEBOOK

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πανέμορφη, ακομπλεξάριστη γυναίκα, η οποία μοιράζεται με τους followers της συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζει με την εξωτερική της εμφάνιση κι όχι μόνο! Τώρα, ήρθε η ώρα να δουν οι followers της το σημάδι που υπάρχει στο πρόσωπο της Σίσσυς Χρηστίδου!

Το πρόσωπο της Σίσσυς Χρηστίδου κάθε Καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε η ίδια, γεμίζει πανάδες, οι οποίες πάντα αυτή την εποχή είναι ακόμα πιο έντονες.

Εκτός απ’ αυτό, όμως, η παρουσιάστρια έδειξε στους followers της κι ένα νέο σημάδι που έχει στο πρόσωπό της από κάποιο χτύπημα.

Το σημάδι είναι στο σημείο όπου ακουμπούν τα γυαλιά πάνω στη μύτη κι εκεί που η Σίσσυ πήγε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη όταν πήγε να κάνει κάτι στο αυτοκίνητο και χτύπησε, τελικά άλλαξε γνώμη (γιατί μάλλον πρόκειται για μεγάλη ιστορία) κι ανανέωσε το ραντεβού μας για να μας εξηγήσει κάποια άλλη στιγμή!

Όλα αυτά η Σίσσυ Χρηστίδου μας τα έδειξε σε δύο videos που ανέβασε στα Instagram stories της, όπου είναι εντελώς αμακιγιάριστη και χωρίς κανένα φίλτρο.

Δες τα videos:

Πώς θα μπορούσε το πρόσωπο της Σίσσυς Χρηστίδου ν’ απαλλαγεί απ’ τις πανάδες;

Για το χτύπημα δεν ξέρουμε, αλλά ξέρουμε τι μπορείς να κάνεις εάν έχεις κι εσύ πανάδες και δεν ξέρεις πώς ν’ απαλλαγείς απ’ αυτές!

  • Το πιο γνωστό τρικ είναι να τρίψεις λεμόνι στα εμφανή σου σημάδια και να τα δεις να μειώνονται.
  • Εάν στο λεμόνι βάλεις και λίγο χυμό φρέσκιας ντομάτας, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο.
  • Ένας δραστικός τρόπος αλλά με άσχημη μυρωδιά είναι να εφαρμόσεις τοπικά ξηρό κρεμμύδι τριμμένο, βέβαια ξέρουμε ότι μετά θα πλυθείς τουλάχιστον 20 φορές μέχρι να φύγει αυτή η απαίσια οσμή, αλλά θα έχεις ορατά αποτελέσματα.
  • Οι φλούδες από φρέσκα φρούτα όλων των ειδών, εκτός από το να διώξουν τις πανάδες, θα αναζωογονήσουν και θα θρέψουν επίσης την επιδερμίδα σου χαρίζοντάς της λάμψη.

Δες κι αυτό:

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας λέει πώς να φτιάξουμε το τέλειο «κεφτεδάκι» για τα μαλλιά | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved