Μετά το video που έκανε τον γύρο του κόσμου, ήρθε και το πρώτο σχόλιο του Στέφανου Τσιτσιπά για την έκρηξή του που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρά ο πατέρας του.

Ο άσος του τένις υποστήριξε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ότι ήταν ατύχημα και δεν το ήθελε, απλά ξέφυγε δυστυχώς, ενώ ο Νικ Κύργιος, με τον οποίο έπαιζε ο Τσιτσιπάς όταν είχε την “έκρηξη” είπε πως δεν το είδε, αλλά δεν θα έπρεπε να δίνουμε τόση σημασία σ’ αυτό το συμβάν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τις δηλώσεις του θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για το περιστατικό στο παιχνίδι με τον Κύργιο.

Όπως είδαμε στο video που έγινε viral, ο Έλληνας τενίστας φαίνεται, μετά από μια ατυχή στιγμή του στον αγώνα, να πηγαίνει νευριασμένος στον πάγκο και να χτυπάει με δύναμη τη ρακέτα του.

Απ’ αυτό το χτύπημα της ρακέτας τραυματίστηκε κατά λάθος λίγο ο πατέρας του στο χέρι, ενώ η μητέρα του έσπευσε να σηκωθεί απ’ τις εξέδρες ώστε να του μιλήσει.

Το σχόλιο του Τσιτσιπά για το περιστατικό ήταν ότι ήταν ατύχημα, ενώ χαρακτηριστικά σχολίασε πως δεν ήθελε να το κάνει και ίσως… τον κλείσει ο πατέρας του για τρεις μέρες στο δωμάτιό του για τιμωρία.

Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα και το ξέχασα αμέσως, κοίταξα μπροστά. Συμβαίνει. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς. Ίσως με κλείσει για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, για τιμωρία

Στη συνέχεια, είπε πως ο πατέρας και προπονητής του έφυγε μόνος του από τον πάγκο μετά το ξέσπασμα και θα μιλήσουν εννοείται για το συμβάν.

Ο Κύργιος, ερωτηθείς για το περιστατικό, είπε: «Δεν το είδα. Δε νομίζω να το ήθελε. Δε νομίζω να πρέπει να δίνετε τόση σημασία, για να είμαι ειλικρινής. Κι εγώ έχω κάνει ηλίθια πράγματα στην ένταση της στιγμής, προφανώς και ήταν ατύχημα».

Η στιγμή της έκρηξης του Τσιτσιπά:

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν, στο Australian Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο ύψους 18.000 δολαρίων καθώς είχε βρίσει στα ελληνικά τον διαιτητή και είχε εκφράσει πολύ έντονα τα παράπονά του για τη διαιτησία στον αγώνα του απέναντι στον Νικολό Μπασιλασβίλι.

Δες ακόμα:

Viral το video με τα νεύρα του Τσιτσιπά και το χτύπημα στον πατέρα του!