Το «Room Service, πλιζ» είναι το νέο «Κόκκινο Δωμάτιο»!

LIKE US ON FACEBOOK

Όλες οι πληροφορίες για το «Room Service, πλιζ» που είναι το νέο «Κόκκινο Δωμάτιο»! Ξεκινούν τα γυρίσματα, από Σεπτέμβρη θα δούμε τη σειρά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Ρήγας και το καστ της σειράς είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις 23 Ιουλίου.

Η νέα σειρά του Ρήγα θα προβληθεί μέσα απ’ τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το «Room Service, πλιζ» είναι μια κωμωδία, η οποία αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel». Οι χαρακτήρες είναι έντονοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, που οδηγούν σε μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και πολλές άλλες καταστάσεις που γεννά το περιβάλλον της σειράς.

Την ίδια στιγμή, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες, που θα υποδυθούν μία μεγάλη γκάμα από guest stars προσώπων- έκπληξη (όπως γινόταν και στο Κόκκινο Δωμάτιο) θα εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού και θα προκύψουν ιστορίες αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών.

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και ο ίδιος ο Αλέξανδρος Ρήγας, υποδυόμενος τον διευθυντή του ξενοδοχείου, τον Τάσο Τσαγανέα. Πρόκειται για έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία.

Σύμφωνα πληροφορίες, τον ρόλο στο πλευρό του Αλέξανδρου Ρήγα θα αναλάβει η Βαλέρια Κουρούπη. Η Βασιλική Ανδρίτσου (η οποία κρατούσε τον ρόλο στο Κόκκινο Δωμάτιο) δεν θα βρίσκεται στο καστ της επιστροφής της σειράς αφού πρόσφατα έγινε μανούλα, και φυσικά η αντικατάσταση του ρόλου της χρειαζόταν μια γυναίκα που να ταιριάζει με το ύφος της σειράς.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved