Το “παλάτι” της Μπάγιας Αντωνοπούλου και το δημόσιο ξέσπασμα της | Photo

LIKE US ON FACEBOOK

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μετακόμισε με τον σύντροφό της, Άκη Δρούγκα κάνοντας το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Μόνο που… αυτό που σχολιάστηκε έντονα ήταν το σπίτι της Μπάγιας Αντωνοπούλου σε σημείο που η ίδια απάντησε όλα τα δημοσιεύματα.

Το σπίτι της Μπάγιας Αντωνοπούλου βρίσκεται στην Ανατολική Αττική και πολλοί το σχολίασαν έντονα καθώς η ίδια μας το έδειξε μέσα από διάφορα Insta Stories αλλά και στο κανάλι της στο YouTube.

Εκτός από τα όμορφα σχόλια, λοιπόν, υπήρχαν και μερικά πικρόχολα όπως έχουμε συνηθίσει να συμβαίνει. Τα σχόλια αυτά ανάγκασαν τη δημοσιογράφο να ενημερώσει τους followers της ακόμη και για το… ενοίκιο που θα δίνει (της Εφορίας είστε;;;).

 Χαρακτήρισαν το σπίτι της “παλάτι” και την ίδια “νεόπλουτη”. Πώς αντέδρασε; Με ένα μακροσκελές κείμενο:

«Σήμερα είδα κάποιες αναρτήσεις σε site από συναδέλφους σε σχέση με το νέο μου σπίτι. Με χαρακτήρισαν νεόπλουτη και ότι επιδεικνύω το χρήμα μου. Ευχαριστώ που δώσατε την ευκαιρία να απαντήσω πως αυτό το πραγματικά υπέροχο σπίτι το νοικιάσαμε 550 ευρώ γιατί απλά ψάξαμε πολύ και ήμασταν τυχεροί.

Ήταν σε χάλια κατάσταση μέχρι να το φτιάξουμε, ότι βλέπετε μέσα, είναι προσωπική μας δουλειά (Κουράστηκα να βάφω) αλλά και καλύτερες τιμές που έκαναν οι φίλοι χρόνων. Νομίζω ότι με δύο μισθούς που μπαίνουν σε αυτό το σπίτι (τον δικό μου και του συντρόφου μου, που εργαζόμαστε όλη μέρα) αλλά και με πολύ αγάπη, έχουμε το δικαίωμα να το χαρούμε! Όσο για τις αληθινές ευχές σας και τα όμορφα μηνύματα, τα διαβάζω ένα ένα και με κάνουν να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να στεναχωρηθεί για κανέναν πικρόχολο. Δεν συνηθίζω να απαντάω σε βλακείες, αυτή τη φορά όμως αν και χαμηλού προφίλ άλλαξα γνώμη».

σπίτι της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Δες το τελευταίο της video στο YouTube:

Να σημειώσουμε πως η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει πάρει μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ και πλέον θα τη βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του One tv.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved