Πόσα και πόσα έχουμε ακούσει για μία από τις αγαπημένες μας σειρές που πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας.

Πλησιάζει η ώρα που το “Καφέ της Χαράς” θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, κάτι που πολλοί περιμένουν, αφού πολλά έχουν ακουστεί για τα νέα επεισόδια, που θα προβληθούν. Όμως, πότε αρχίζει το “Καφέ της Χαράς”;

Πολλά έχουν ακουστεί για τα νέα επεισόδια και ο Χάρης Ρώμας αποφάσισε να αποκαλύψει μερικά νέα, που δεν είχαμε πληροφορηθεί. Ο ηθοποιός μίλησε για τα νέα επεισόδια, για τα γυρίσματα, αλλά και για τον ρόλο της Ρένιας Λουιζίδου.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή “Στη φωλιά των ΚουΚου”, τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, ενώ η προβολή των νέων επεισοδίων θα γίνει όταν ο ΑΝΤ1 θα κλείσει τα 30 χρόνια.

Μία, ακόμα, απορία που μας έλυσε ο Χάρης Ρώμας ήταν σχετικά με το ρόλο της αγαπημένης μας ηθοποιού, Ρένιας Λουιζίδου. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς, η Ρένιας Λουιζίδου θα παραμείνει στον ρόλο της και θα υποδυθεί και πάλι τη Χαρά Χάσκα.

Ο ρόλος της Ρένιας θα υπάρχει. Η Ρένια παίζει και θα παίζει, όμως επειδή ακριβώς είχε όλη αυτή τη δυστοκία με το κανάλι και τη σειρά στην οποία συμμετείχε, και δεν ήξερε τι θα γίνει, εμείς σαν συγγραφείς πρέπει να είμαστε κατοχυρωμένοι με ένα γερό story. Έτσι, φτιάξαμε το story όπως το φανταστήκαμε! Η Ρένια μια μεγάλη φιλική συμμετοχή, όχι ένα επεισόδιο, αρκετά επεισόδια.

Ο ηθοποιός δήλωσε, ακόμα, στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή “Στη φωλιά των ΚουΚου” ότι μέχρι τώρα έχει γράψει μόλις 10 επεισόδια για τη σειρά, αλλά και ότι από τα παλιά πρόσωπα θα παίζουν όλοι, εκτός από 2-3 πρόσωπα, που δεν χωρούσαν στο σενάριο.

Να θυμίσουμε ότι στη σειρά θα προστεθεί ο ρόλος της Ζέτας Δούκα, η οποία θα παίζει τη γυναίκα που θα μπει στη ζωή του Περίανδρου Πώποτα.

https://www.youtube.com/watch?v=zGqGngK8lYQ

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη: Αυτή θα είναι η συνέχεια του “Καφέ της Χαράς” | Ποιοι θα γίνουν ζευγάρι;