Το “Καφέ της Χαράς” και οι “Άγριες Μέλισσες” ενώνονται με τον καλύτερο τρόπο!

LIKE US ON FACEBOOK

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς τόσα και τόσα για το “Καφέ της Χαράς”, το οποίο ανυπομονούμε να αρχίσει το συντομότερο με τα νέα του επεισόδια. Όμως, ξέρεις ποια ακόμα θα είναι ηθοποιός στο “Καφέ της Χαράς”; 

Μπορεί να μην πηγαίνει καν το μυαλό σου εκεί, όμως μία πρωταγωνίστρια από τις “Άγριες Μέλισσες” θα την δεις να είναι και ηθοποιός στο “Καφέ της Χαράς”. Βέβαια με ρόλο guest, αλλά η παρουσία της θα είναι αισθητή.

Ο Χάρης Ρώμας, πρωταγωνιστής και σεναριογράφος της σειράς, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open και αποκάλυψε ότι έκανε πρόταση συνεργασίας σε μία πρωταγωνίστρια από τις “Άγριες Μέλισσες” κι εκείνη φυσικά δέχτηκε και περιμένουμε να τη δούμε στις οθόνες μας και στο “Καφέ της Χαράς”.

Οι πρωταγωνιστές του «Καφέ της Χαράς» ποζάρουν ξανά μαζί και δημιουργούν ένα υπέροχο σκηνικό λίγο πριν την επανέναρξη της σειράς που όλοι αγαπάμε!

Ποια θα είναι ακόμα ηθοποιός στο “Καφέ της Χαράς”;

Φυσικά, η ηθοποιός αυτή δεν είναι άλλη από τη Θεοφανία Παπαθωμά που υποδύεται τη Βιολέτα στην αγαπημένη μας σειρά “Άγριες Μέλισσες” και δέχτηκε πολύ γρήγορο το ρόλο guest που θα έχει στην πετυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα.

Οι εξελίξεις στο “Καφέ της Χαράς”

Το πρώτο trailer του Καφέ της Χαράς δόθηκε στη δημοσιότητα απ’ τον ΑΝΤ1 κι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου 2019, δηλαδή ακριβώς την ημερομηνία που ο ΑΝΤ1 κλείνει 30 χρόνια, σ’ ένα άκρως εορταστικό πνεύμα. Οι εξελίξεις που περιμένουμε να δούμε εκείνη την ημέρα αναμένεται να είναι ανατρεπτικές, ενώ η σειρά αυτή που όλοι αγαπήσαμε δε θα είναι ίδια όπως παλιά. Περιμένουμε, όμως, να μας εκπλήξει θετικά το ίδιο κι ακόμα περισσότερο. Το «Καφέ της Χαράς» είναι η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες άλλες κι αυτή που όσες φορές κι εάν πετύχουμε σε κάποια επανάληψη θα είναι σαν να βλέπουμε για πρώτη φορά.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις “Άγριες Μέλισσες”;

Άγριες Μέλισσες: Η εκταφή του Γιάννου θα ζορίσει τους Σεβαστούς
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved