Το “Καφέ της Χαράς” άνοιξε τις πόρτες του τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, όπου όλοι οι συντελεστές της αγαπημένης σειράς του ANT1 που επιστρέφει ήταν εκεί. Η επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου. 

Κι ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα το iPop.gr βρέθηκε στο “Καφέ της Χαράς”, μίλησε με τους συντελεστές και σου μεταδίδει όλο το κλίμα!

Μπαίνοντας στο “Dante’s Bar” στο Κορωπί ή αλλιώς το “Καφέ της Χαράς”,δεν γίνεται να μην ενθουσιαστείς. Ένα μέρος ζεστό, πέτρινο με υπέροχους χώρους και μια μεγάλη αυλή.

Στο κεντρικό τραπέζι κάθονται όλοι οι συντελεστές παλιοί και νέοι για να μας μιλήσουν για την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”. Πέρασαν 15 χρόνια και ήταν να σαν μην πέρασε μια μέρα. Ήταν όλοι εκεί και δεν γινόταν να μην σου έρθουν στο μυαλό σκηνές απ’ την αγαπημένη σειρά.

επιστροφή του "Καφέ της Χαράς"

Μια δεμένη και πολύ αγαπημένη οικογένεια. Το καταλάβαινες απ’τη συγκίνηση όταν έπαιρνε ο καθένας τον λόγο και μιλούσε για αυτήν την επιστροφή, το καταλάβαινες κι από τα πειράγματα και το χιούμορ μεταξύ τους.

Μια μεγάλη οικογένεια που όπως είπαν έχει τα καλά, τα κακά, όλες τις διαφορετικές πτυχές… αλλά σίγουρα μια αγαπημένη οικογένεια που ανυπομονεί να επιστρέψει στην οθόνη μας, τόσο όσο ανυπομονούμε κι εμείς.

επιστροφή του "Καφέ της Χαράς"

Χάρης Ρώμας

Είδαμε τον Περίανδρο Πώποτα και τον γιο του, Μανωλάκη, την Χαρά και την κόρη της, Βάλια, τη φουρνάρισσα αλλά και τον φούρναρη που ήταν έτοιμος να μας τραγουδήσει.

Η Σταυρούλα ήταν εκεί χωρίς τον Φατσέα γιατί είχε δουλειές (όχι περίεργες δουλειές… αυτή τη φορά αλλά γυρίσματα), η Χάιδω ήταν συγκινημένη και η καρδιά της φτερούγιζε από χαρά αυτή τη φορά. Και φυσικά από αυτήν την μάζωξη δεν θα μπορούσε να λείπει και ο “τρελός” του χωριού, ο Τρελαντώνης!

Τζόϋς Ευείδη

Το παρών δώσανε, όμως, και νέα πρόσωπα… Ο νέος παπάς του χωριού,ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο νέος αστυνομικός, Αντώνης Καλομοιράκης, αλλά και η Ζέτα Δούκα που μπαίνει στη σειρά.

επιστροφή του "Καφέ της Χαράς"

σειρά

Κατά τη συνέντευξη Τύπου, όλοι συμφώνησαν πως όλα ξεκινούν από το σενάριο, τους δύο μεγάλους μαστόρους, την Άννα Χταζησοφιά και τον Χάρη Ρώμα, οι οποίοι “άνοιξαν” και την κουβέντα με όλους εμάς και μας καλώς όρισαν στο νέο Καφέ της Χαράς.

Όπως είπε και η Φωτεινή Δεμίρη (ή αλλιώς η αγαπημένη μας Κανέλλα) «είναι ευλογία που αγαπηθήκαμε μεταξύ μας, είναι ζεστασιά και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Το σενάριο είναι πολύ προχωρημένο και χαίρομαι πολύ και για μένα ήταν η πρώτη σειρά και ήμουν πολύ τυχερή», ενώ τον λόγο πήρε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης (Λευτέρης Πουλόπουλος), ο οποίος αποφάσισε να μην τραγουδήσει καθώς όπως είπε κάθεται στο οικογενειακό τραπέζι μετά από πολλά χρόνια με τους συγγενείς τους,τους αγαπημένους του αλλά και τους καινούργιους του φίλους.

επιστροφή του "Καφέ της Χαράς"

σειρά

Και μιας και μιλάμε για καινούργιους φίλους… η Ζέτα Δούκα είναι μια προσθήκη στη σειρά που θα δώσει τη δική της σημαντική πινελιά και θα την εξελίξει ακόμη περισσότερο.

Η Ζέτα εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται σε αυτήν την οικογένεια και που της έγινε η πρόταση για αυτόν τον ρόλο. «Νιώθω πραγματικά την ανυπομονησία μιας πρωτάρας» είπε χαρακτηριστικά καθώς μπαίνει σε μια οικογένεια ήδη στημένη και αγαπημένη.

επιστροφή του "Καφέ της Χαράς"

Όπως είπε ο Χάρης Ρώμας αυτή η ομάδα θα μείνει ενωμένη από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Για πολλούς απ’τους ηθοποιούς ήταν η πρώτη δουλειά, ήταν ένα μεγάλο σεμινάριο και δεν μπορούν παρά να νιώθουν περήφανοι και συγκινημένοι που μετά από 15 χρόνια θα είναι και πάλι μέλη αυτής της σειράς που αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη.

Μετράμε αντίστροφα…Το “reunion” στο Καφέ της Χαράς θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου στις 20:45 στον ANT1. Έχουμε ραντεβού και δεν πρέπει κανείς να το χάσει.

Δες κι αυτό:

Δες το πρώτο trailer του Καφέ της Χαράς (Video)

Φωτογραφίες: Δώρα Αντωνίου