Το βράδυ της Τετάρτης παρακολουθήσαμε τον τελικό του MasterChef, στον οποίο αναδείχθηκε νικητής ο Μανώλης Σαρρής. Ήταν ένας τελικός γεμάτος μαγειρική, συγκίνηση αλλά κι επικές στιγμές, σε πολλές απ’ τις οποίες πρωταγωνίστησε -ποιος άλλος;- ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε την τιμητική του γιατί ας μην ξεχνάμε πως και οι δύο φιναλίστ ήταν απ’ τη δική του ομάδα. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλεσε τον Μανώλη και τη Σπυριδούλα “κουτσοπουλάκια”! Ο σεφ αποδείχθηκε ο πιο “δυνατός” απ’ τους τρεις κριτές και σίγουρα του χρόνου θα γίνει “πόλεμος” ανάμεσά τους, με τον Κοντιζά και τον Ιωαννίδη να παλεύουν να του κόψουν το σερί! Μια απ’ τις πιο αστείες αλλά και γλυκές στιγμές του τελικού, ήταν όταν είδαμε τη μαμά του Κουτσόπουλου!

H μητέρα του σεφ ήταν στον εξώστη και παρακολουθούσε τον τελικό του MasterChef, ενώ, όπως κάθε μάμα, καμάρωνε τον γιο της!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο τέλος ευχαρίστησε δημόσια τη μητέρα του, κάτι το οποίο φάνηκε αρχικά σαν πλάκα, σαν να τρολάρει ότι παίρνει βραβείο, αλλά όταν μας την έδειξε στον εξώστη κι εκείνη του χαμογέλασε και τον χαιρέτησε, καταλάβαμε ότι ήταν παράλληλα μια συγκινητική και πολύ σημαντική στιγμή για εκείνον!

μαμά του Κουτσόπουλου

Στο παρελθόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του για να μεγαλώσει εκείνον και τον αδελφό του:

Με τον αδερφό μου έχουμε μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα μας, οπότε είναι η μεγάλη μας αδυναμία. Επειδή είμαι κοπρίτης, η μητέρα μου μένει Νέα Σμύρνη, εγώ είμαι στο Φάληρο και πηγαίνει η κακομοίρα παίρνει τα ρούχα από το Φάληρο, τα πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη, τα πλένει και τα ξαναγυρνάει. Αυτό είναι ο ορισμός του κοπρίτη. Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και είχε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει

Δες ακόμα:

Ο Μανώλης ο νέος Έλληνας MasterChef!