Το πρόβλημα υγείας της Τάμτα αποκάλυψε η ίδια καλεσμένη στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”. «Έλεγα θεέ μου δώσε μου δύναμη να φτάσω σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Το πρόβλημα υγείας της Τάμτα έχει να κάνει με τη μέση της, με αφόρητους πόνους που της απαγορεύουν, μεταξύ άλλων, να φορά τακούνια, ενώ κάνει εντατικές πρόβες για τη Eurovision.

Αρχικά, όσον αφορά στη συμμετοχή της στη Eurovision με την Κύπρο, η Τάμτα δήλωσε πως έχει άγχος αλλά ο ενθουσιασμός τα ξεπερνά όλα.

Είναι καθαρά δημιουργικό το άγχος μου, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ και θέλω να τους βγάλω όλους ασπροπρόσωπους . Θέλω να μείνω ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα

Παράλληλα, η ίδια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί , το θέμα με τη μέση της που την έχει ανησυχήσει. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα ενώ γιατροί και θεραπευτές κάνουν και δοκιμάζουν τα πάντα για να αναρρώσει πλήρως.

«Ελπίζω και πιστεύω πως θα το καταφέρω στη σκηνή. Σιγά σιγά φτιάχνει. Υπήρξε λόγος προφανώς. Νιώθω ότι κάποιος με δοκιμάζει», είπε η Τάμτα ενώ πρόσθεσε πως της αρέσει γιατί συνήθως έτσι συμβαίνει στη ζωή της και πλέον το έχει συνηθίσει.

Όπως είπε το πρόβλημα υπήρχε αλλά δεν έδωσε σημασία γιατί δεν ήταν κάτι σοβαρό. Όλα ξεκίνησαν, όμως, το Σάββατο 10 Φλεβάρη.

Ήταν το Σάββατο 10 Φλεβάρη, φεύγοντας από το μαγαζί -είχα πολύ φορτωμένη εβδομάδα- μπαίνω στο αμάξι και εκεί που έπρεπε να πατήσω το γκάζι, το πόδι δεν… Λέω Θεέ μου δώσε μου δύναμη να καταφέρω να φτάσω σπίτι! Ξημέρωνε ήδη και κατά τις 8 κατάφερα να ξαπλώσω και μόλις ξάπλωσα κατάλαβα ότι δεν μπορούσα ούτε ξαπλωμένη. Έκλαψα από τον πόνο. Οι πολύ δυνατοί πόνοι κράτησαν δύο εβδομάδες. Κοιμόμουν 20 λεπτά μόνο!

Η Τάμτα ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως πέρασε πολύ δύσκολα, αλλά το ξεπέρασε και πλέον προσέχει πολύ.

Εμείς πάντως της ευχόμαστε τα καλύτερα!

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Μόλις κυκλοφόρησε το video-clip του τραγουδιού της Τάμτα (Video)