Το πρώτο trailer του Ράδιο Αρβύλα μόλις κυκλοφόρησε και η εκπομπή που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ. Δες το video κι ετοιμάσου για μια σεζόν γεμάτη εκπλήξεις!

Το πρώτο trailer του Ράδιο Αρβύλα από τη συχνότητα πλέον του ΣΚΑΪ είναι γεγονός κι εμείς ανυπομονούμε να ξεκινήσει η εκπομπή στις 4 Φεβρουαρίου πριν τα μεσάνυχτα.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης, Στάθης Παναγιωτόπουλος, έχουν λάβει τη θέση τους και είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για να ριχτούν στη “μάχη”!

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικούς μήνες, ο Αντώνης Κανάκης διέκοψε τη συνεργασία του με τον ANT1 μετά από πολλά χρόνια και πλέον βρήκε νέα στέγη στον ΣΚΑΪ.

Τώρα παίρνουμε μια πολύ μικρή γεύση, λίγων δευτερολέπτων από την νέα εκπομπή με τους 4 παρουσιαστές να ποζάρουν υπό τους ήχους της ροκ και να είναι έτοιμοι για όλα!

Να σημειώσουμε πως περί τα μέσα Δεκεμβρίου, ο ΣΚΑΪ είχε ανακοινώσει πως «βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions. Για τον Αντώνη και την ομάδα του δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εκπομπές τους έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί όσο λίγες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και ό,τι ακόμη σχεδιάζει και μας επιφυλάσσει ο Αντώνης Κανάκης για το μέλλον, σύντομα στον αέρα του ΣΚΑΪ. Ευχόμαστε μια δημιουργική, όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία».

Και τώρα απλά μετράμε τις μέρες αντίστροφα για να δούμε την αγαπημένη μας εκπομπή on air και να αποκτήσουν και πάλι λίγο νόημα τα βράδια μας!

Stay tuned… The boys are coming!

Διαβάστε επίσης:

Με δύο εκπομπές ο Αντώνης Κανάκης στον ΣΚΑΪ! Η επίσημη ανακοίνωση