Σε λίγες μέρες, την ερχόμενη εβδομάδα, κάνει πρεμιέρα το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και ο Alpha επιτέλους μας έκανε τη χάρη κι αποκάλυψε το πρώτο trailer της έκτης σεζόν!

Το πρώτο trailer της Μουρμούρας με την Κλέλια Ρένεση ανέβηκε στον λογαριασμό του Alpha στο Instagram και φυσικά συγκέντρωσε χιλιάδες views μέσα σε λίγη ώρα!

Όπως γράφει το κανάλι, η Μουρμούρα ξαναχτυπά για έκτη χρονιά! Με παλιές και καινούργιες αγάπες! Θα ζήσουμε μαζί τους τις χαρές, τα παθήματα και τα… μαθήματά τους. Μια νέα χρονιά, με περισσότερο κέφι, φαντασία, έμπνευση και πολλή καθημερινότητα! Τα αγαπημένα μας ζευγάρια επιστρέφουν ανανεωμένα στη μικρή οθόνη και μας χαρίζουν στιγμές γέλιου!

Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 21:00 και θα την βλέπουμε κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00.

Στο trailer βλέπουμε τα πρώτα πλάνα της Κλέλιας Ρένεση, η οποία θα αναπληρώσει το κενό που αφήνει η Μαρίνα στη ζωή του Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης).

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τον Ηλία ν’ αναπολεί τις στιγμές με την Μαρίνα και να προσπαθεί να κλείσει τις πληγές του χωρισμού, όμως, στη συνέχεια θα μπει στη ζωή του μια γυναίκα που θα τον κάνει, θέλει δε θέλει, να ξαναδεί τη ζωή με άλλο μάτι! Αυτός θα είναι ο ρόλος της Κλέλιας Ρένεση!

Ανυπομονούμε!

Διαβάστε ακόμα:

Από πότε… μουρμουράμε ξανά; Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha