Το πρώτο μήνυμα της Κορινθίου μετά τη σεξουαλική επίθεση

LIKE US ON FACEBOOK

Μετά το σοκ που πέρασε έπειτα απ’ την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε έξω απ’ το σπίτι της στο Ψυχικό, η Μαρία Κορινθίου επικοινώνησε μέσω Instagram με τους διαδικτυακούς φίλους της για να τους ενημερώσει πως είναι καλά, απλώς χρειάζεται λίγο χρόνο να ηρεμήσει.

Το πρώτο μήνυμα της Κορινθίου μετά τη σεξουαλική επίθεση, το είδαμε στα Instagram stories της, όπου η ηθοποιός διαβεβαίωσε ότι είναι καλά, συμπληρώνοντας πως όλη μέρα (την Πέμπτη) δεν σήκωνε το τηλέφωνο και δεν απαντούσε στα μηνύματα επειδή ήθελε ηρεμία.

Στο σύντομο μήνυμά της, η Μαρία Κορινθίου έγραψε τα εξής:

Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ όλους πάρα μα πάρα πολύ! Όλη μέρα δεν σήκωνα και δεν απαντούσα στα τηλέφωνα αλλά και στα μηνύματά σας απλά και μόνο για ηρεμία… Θα τα πούμε από αύριο. Καληνύχτα σε όλους

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Κορινθίου δέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης σεξουαλική επίθεση από άγνωστο άνδρα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ενώ κατευθυνόταν στο σπίτι της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, άγνωστος ο οποίος πιθανότατα, εκτιμούν οι αστυνομικοί γνώριζε ότι έμενε εκεί και είχε στήσει καρτέρι, πετάχτηκε μπροστά της από το σκοτάδι, της επιτέθηκε και τη θώπευσε.

Η ηθοποιός άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο άγνωστος, ο οποίος φορούσε κουκούλα, να τραπεί σε φυγή.

Η ίδια άμεσα έσπευσε στο Α.Τ. του Ψυχικού και παρουσία ανακριτικών υπαλλήλων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής κατήγγειλε το γεγονός. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την περιοχή, ωστόσο, ο άγνωστος δεν εντοπίστηκε.

Δες ακόμα:

Η Μαρία Κορινθίου δέχθηκε σεξουαλική επίθεση

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved