Το πρώτο μήνυμα της Κατερίνας Ντούσκα στο Ελ. Βενιζέλος μετά την κατάκτηση της 21ης θέσης στη Eurovision!

LIKE US ON FACEBOOK

Τις πρώτες δηλώσεις της στην Ελλάδα έκανε η Κατερίνα Ντούσκα μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η τραγουδίστρια, γυρνώντας από το Τελ Αβίβ, έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μίλησε στην κάμερα του Ηappy Day. Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα ήταν συγκινητικές και αποκαλυπτικές ταυτόχρονα, μετά την κατάκτηση της 21ης θέσης στο διαγωνισμό της Eurovision 2019.

δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα

δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα

Περήφανη και με το κεφάλι ψηλά γύρισε η τραγουδίστρια στην Ελλάδα. Η Κατερίνα Ντούσκα κατά την άφιξή της εξέφρασε τα παράπονά της, αλλά και τα συναισθήματά της, μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Ήταν μία φανταστική εμπειρία και έχω λάβει έναν καταιγισμό από μηνύματα τρομερά συγκινητικά, οπότε νιώθω ότι φεύγω με το κεφάλι πολύ ψηλά. Η μουσική είναι υποκειμενική, έτσι, όταν κάποιος μπαίνει σε έναν μουσικό διαγωνισμό δεν μπορεί να έχει προσδοκίες. Εγώ νιώθω πολύ καλά που καταφέραμε και τερματίσαμε στην 21η θέση, γιατί δεν είναι ούτε δεδομένο ούτε τόσο απλό. Διαγωνιστήκαμε με 41 χώρες και νιώθω ότι κάτι προσφέραμε.

Εμείς ζητήσαμε διάφορα πράγματα και δεν έγιναν όλα, αλλά δε θέλω να ρίχνω ευθύνες σε κανέναν. Έχω μάθει στη ζωή μου να χάνω με αξιοπρέπεια. Πολλές αποστολές είχαν παράπονα. Δεν ήταν η πιο οργανωμένη Eurovision.

Η τραγουδίστρια, επίσης, δήλωσε ότι είναι πολύ κουρασμένη και χρειάζεται επειγόντως ύπνο.

Με τη σειρά της η Τάμτα εξέφρασε τη χαρά της, που συμμετείχε στο διαγωνισμό.

Δεν έχω αισθανθεί ποτέ καλύτερα στην πορεία της καριέρας μου. Δεν ήταν αγχωτική εβδομάδα, για έναν μαγικό λόγο και με έναν μαγικό τρόπο όταν βγήκα στη σκηνή ήταν όλα υπέροχα. Σκεφτόμουν τι ωραία που είναι. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Η μόνη ταλαιπωρία που είχα ήταν ότι επειδή ήμουν πρώτη έπρεπε να ξυπνάω στις 4 το πρωί για να είμαι εκεί 7μιση και όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν σκότωμα… Βγάλαμε το αποτέλεσμα που ζητούσαμε, με πολύ υπομονή και πολύ επιμονή. Στο τέλος ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Δεν πιστεύω ότι είμαι αδικημένη ή είμαι η μόνη αδικημένη. Συμβαίνουν αυτά, μπορεί άλλη χρονιά να είχα καλύτερη τύχη… Δεν θέλω να απολογηθώ ή να δικαιολογήσω κάποιον. Σημασία έχει ότι ποτέ δεν αμφισβήτησα τον λαό. Τώρα ποιοι ήταν εκείνοι οι άνθρωποι και γιατί το έκαναν πραγματικά δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω πολύ καλά είναι ότι γίνεται “πόλεμος” στη Γεωργία για το συγκεκριμένο θέμα. Προφανώς μου φάνηκε κάπως κι εμένα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα και η εκπρόσωπος της, Κατερίνα Ντούσκα, με το τραγούδι «Better Love» κατέλαβαν την 21η θέση με 71 βαθμούς, ενώ η Κύπρος με την Τάμτα και το τραγούδι «Replay» κατέλαβαν την 15η θέση με 101 βαθμούς. Και οι δύο εμφανίσεις των κοριτσιών ήταν άψογες και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Νικήτρια της Eurovision 2019 ήταν η Ολλανδία με τη μοναδική ερμηνεία του Duncan Laurence και το τραγούδι «Arcade», για τις αγάπες που δεν έρχονται.

Δες ακόμα την εμφάνιση της Ολλανδίας και όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό:

H Ολλανδία κέρδισε την Eurovision 2019, με το μαγικό «Arcade» του Duncan Laurence! (Video)

 
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved