Το post της Φαίης Σκορδά που καμία άλλη δεν θα ανέβαζε!

LIKE US ON FACEBOOK

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε δει την Φαίη Σκορδά να “τσαλακώνεται” ιδιαίτερα, αλλά όταν το κάνει, το κάνει σωστά! Το post της Φαίης Σκορδά που καμία άλλη δεν θα τολμούσε!

Λίγο πριν την σημερινή της πρεμιέρα, το βράδυ της Κυριακής, η παρουσιάστρια χαλάρωνε και απολάμβανε την παρέα των γιων της. Και για να είναι φρέσκια κι ανανεωμένη σήμερα το πρωί έκανε τα beaute της!

Για να αποβάλλει το άγχος της πρεμιέρας, περιποιήθηκε τον εαυτό της κι έκανε πράγματα που την ευχαριστούν!

Το post της Φαίης Σκορδά στο Instagram:

«Το ξέρω ότι είμαι χάλια στη φωτό αλλά δεν με νοιάζει…Έχω αγκαλιά τα αγόρια μου και αυτή είναι η δύναμη μου… Επίσης έχω ξεχάσει την μάσκα μια ώρα στην μούρη μου και σας στέλνω μεγάλο φιλί … Αύριο πρωί μαζί….
Μου λείψατε 💖 Και όπως πάντα απ’ το άγχος δεν θα κοιμηθώ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Στην εντυπωσιακή έναρξη της εκπομπής της «Το Πρωινό» στον Ant1, η Φαίη Σκορδά είπε την πιο γλυκιά και θερμή καλημέρα στους τηλεθεατές της και φυσικά, παρουσίασε την ομάδα της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Μίλησε για το άγχος παρά τα χρόνια της εκπομπής, εξέφρασε την αγάπη της για τους τηλεθεατές που την έχουν αγκαλιάσει τόσα χρόνια και υποσχέθηκε μια νέα χρονιά, μια δυνατή αρχή με ζεστασιά κι αγάπη.

 Καλημέρα. Το ξέρετε τώρα έχω πάρα πολύ άγχος. Πολλά τα χρόνια αυτής της εκπομπής και κάθε χρονιά μέσα από την εκπομπή μαζί με εσάς, μαζί με την παρέα του Πρωινού έχω ζήσει τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής μου. Αυτή τη χρονιά μετά την βόλτα που κάναμε στο κέντρο της Αθήνας για το βιντεάκι που μόλις είδατε, πήρα τόση δύναμη από εσάς που αποφάσισα να κάνουμε μία νέα αρχή φέτος. Θέλω να κάνετε και εσείς την δική σας αρχή, προσωπική από το σπίτι και μαζί τρεις ώρες να κάνουμε την πιο γλυκιά παρέα. Θέλω φέτος να περάσουμε όμορφα με ζεστασιά και αγάπη. Σας ευχαριστώ που έχετε κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα. Σας αγαπώ και θέλω να ξεκινήσουμε με μία μεγάλη αγκαλιά. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ. Αυτή είναι η ψυχολογία μου φέτος

Διαβάστε επίσης:

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την πλαστική στη μύτη και τα… πικρόχολα σχόλια!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved