Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο που κατήγγειλε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Μποτρίνι στην Κέρκυρα δείχνει ότι όντως ο νεαρός φέρει τραύματα από θερμικό μέσο, ωστόσο, δεν μπορεί να καταλάβει πώς προέκυψαν αυτές οι βλάβες στα χέρια.

Η ιατροδικαστική έκθεση για τον 19χρονο σπουδαστη ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απ’ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο νεαρός έχει όντως βλάβες στα άκρα που προκλήθηκαν από θερμικό μέσο.

Όπως ανέφερε η Τασούλα Παπανικολάου που είχε το ρεπορτάζ:

Οι βλάβες μάλιστα είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό. Η ιατροδικαστική έκθεση έχει παραδοθεί ήδη στις δικαστικές αρχές. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε

Η καταγγελία του σπουδαστή που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έγινε αρχές Αυγούστου. Ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

Από την πλευρά του, ο σεφ υποστηρίζει πως δεν έχει κακοποιηθεί ο σπουδαστής, ενώ πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποδειχθεί ένα οι καταγγελίες ευσταθούν ή όχι.

Ο 19χρονος υποστήριξε πως έπιασε δουλειά στο εστιατόριο από τον Μάιο και δέχθηκε επανειλημμένα επιθέσεις. «Στις 25 Ιουλίου 2019, βρισκόμουν στην κουζίνα και εργαζόμουν. Με πρόθεση μου έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό μου καυτό λάδι, προκαλώντας μου σοβαρό τραύμα. Την ίδια μέρα, με μαγειρική σπάτουλα, την οποία είχε τοποθετήσει ώστε να ζεσταθεί υπερβολικά πάνω στην πλάκα της κουζίνας, την έβαλε πάνω στο δεξί μου χέρι προκαλώντας μου εγκαύματα. Την επόμενη ημέρα με έκαψε ξανά με καυτό λάδι στο κάτω μέρος του δεξιού καρπού», κατήγγειλε.

Δες κι αυτό σχετικά με το περιστατικό στο εστιατόριο του Μποτρίνι:

Η κριτική γνωστού chef για το περιστατικό στο εστιατόριο του Μποτρίνι