Το plus size μοντέλο στο GNTM που τους άφησε όλους άφωνους | Videos

LIKE US ON FACEBOOK

Το επεισόδιο του GNTM της Τρίτης είχε συγκίνηση, εκνευρισμό κι… ενθουσιασμό! Το plus size μοντέλο στο GNTM που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. 

Ακόμη μια μέρα με auditions και την αναζήτηση του επόμενου κοριτσιού που θα μπει στη διαδικασία, θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό και ίσως είναι το επόμενο Greece’s Next Top Model.

Το plus size μοντέλο στο  GNTM που άφησε όλους τους κριτές αλλά κι εμάς απ’ το σπίτι με το στόμα ανοιχτό είναι η 23χρονη Νικολέτα. Πήγε για να γίνει ένα απ’ τα καλύτερα μοντέλα που έχουν περάσει, όπως είπε η ίδια κι έκανε ήδη ένα σημαντικό βήμα.

Όταν στάθηκε μπροστά στους κριτές, της ζητήθηκε να ξεβάψει τα φρύδια και να μιλήσει για τον εαυτό της. Οι κριτές την τοποθέτησαν στην κατηγορία plus size ενώ της ζήτησαν να κάνει και μερικές πόζες πριν βάλει το μαγιό. Όταν την είδαν και με μαγιό, οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το υγιές της σώμα αλλά και το κόκκινο μαγιό της!

«Εμένα με έχεις αφήσει με το στόμα ανοιχτό», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέροντας πως είναι το πιο ωραίο plus size που έχει δει ποτέ μέχρι στιγμής στο παιχνίδι, μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της! Η συμμετρία στο κορμί της, οι γωνίες στο πρόσωπό της και οι… καρδιές που μπορεί να κάψει την έκαναν να πάρει τα πολυπόθητα τέσσερα “ναι”!

Η συγκινητική ιστορία της 18χρονης Άννας

Ένα κορίτσι που συγκίνησε τους κριτές ήταν η 18χρονη Άννα, η οποία πηγαίνει ακόμη σχολείο λόγω ενός προβλήματος υγείας που είχε κι επειδή έπρεπε να δουλεύει.

Μίλησε για τις ανασφάλειές της, τις οποίες τις προκάλεσαν τα οικογενειακά της. «Νιώθω ότι δεν μπορώ να βασιστώ σε κάποιον και δεν έχω κάποιον να πιστεύει σε μένα», είπε χαρακτηριστικά στη Ζενεβιέβ μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Μπροστά στους κριτές η Άννα μίλησε για την ιστορία της ενώ ήταν πολύ αγχωμένη. Όταν οι κριτές τη ρώτησαν από που πηγάζει η ανασφάλεια, η ίδια είπε πως παίρνει αποφάσεις μόνη της και βασίζεται στον εαυτό της, αφού εξομολογήθηκε πως δεν μιλάει με τον μπαμπά της και τα αδέρφια της, μόνο με τη μητέρα της που είναι από τις Φιλιππίνες και μένει σε φίλους και στο αγόρι της.

Η Βίκυ Καγιά την αγκάλιασε ως μαμά και της έδωσε τις συμβουλές της όπως έκανε και ο Άγγελος Μπράτης. «Δεν φταις εσύ για αυτό», είπε ο κριτής λέγοντας πως δεν μπορεί να πορεύεται και να κουβαλάει αυτό το κρίμα πάνω της.

Οι κριτές αρνήθηκαν να κάνουν ψηφοφορία λέγοντας πως δεν είναι ακόμη έτοιμη για μια τέτοια διαδικασία και το κάνουν για να την προστατέψουν. Και οι τέσσερις κριτές σηκώθηκαν και την αγκάλιασαν.

Spoiler!Το κορίτσι από τις auditions που έχει ήδη μπει στο σπίτι!

Η κοκκινομαλλούσα…

Η Μαρία Τσιολάκη είναι μια πιο light υπόθεση για να αποφορτιστούμε από την προηγούμενη ιστορία. Η Μαρία αποφάσισε να ασχοληθεί με τον φακό όπως είπε, ενώ σπουδάζει μόδα. Αρχικά οι κριτές σχολίασαν το “ντοματί” χρώμα στα μαλλιά της.

«Τι σε κάνει να ξεχωρίσεις ή τι πιστεύεις ότι μπορείς να δώσεις», τη ρώτησε ο Σκουλός με την ίδια να απαντά πως θεωρεί πως δεν είναι η κλασική, μεσογειακή γυναίκα και πιστεύει ότι υπάρχουν κοπέλες πιο alternative στο χώρο της μόδας.

Τα μαλλιά της, όμως, έγιναν στόχος σχολιασμού καθώς δεν ταίριαζαν με το υπόλοιπο look που είχε επιλέξει η κοπέλα. Η ίδια επέμενε πως αυτό είναι και πως από τη στιγμή που πήγε σε ένα casting θεώρησε πως έπρεπε να ντυθεί λίγο διαφορετικά.

Όταν ο κ. Μπράτης της είπε πως έχει μπερδέψει τη σχολή μόδας με το modeling και πως πολλοί νέοι που ασχολούνται με τη μόδα κοιτούν πώς θα ξεχωρίσουν και θα είναι διαφορετικοί, η κοπέλα άρχισε να γίνεται “επιθετική”.

Τότε ο κριτής της είπε απλώς… πως επειδή διδάσκει σε σχολές μόδας «βαριέμαι απίστευτα, γεια» κάτι που εξόργισε την κοπέλα και δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον αγαπημένο κριτή στην κάμερα.

Όσα μας έκαναν εντύπωση στο επεισόδιο της Δευτέρας:

GNTM: Η κόντρα Καγιά-Παπαγεωργίου, ο χορός του Μπράτη και η… Κάμερον Ντίαζ (#NOT)!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved