Το πιο σημαντικό μήνυμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που διαβάσαμε σήμερα

LIKE US ON FACEBOOK

Έχει γεμίσει το feed μας με μηνύματα για του Αγίου Βαλεντίνου. Καρδούλες, λουλούδια, αστεία memes και γλυκανάλατα μηνύματα παίζουν παντού. Παντού όμως!

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε σε ιδιαίτερη υπόληψη τη συγκεκριμένη μέρα. Και τα μηνύματα για του Αγίου Βαλεντίνου έχουν αρχίσει να μας κουράζουν. Και είμαστε βέβαιοι, πως θα διαβάσουμε και θα δούμε πολλά ακόμη.

Ωστόσο, μέσα σε όλα υπάρχουν και μερικά μηνύματα που αξίζουν την προσοχή μας. Είναι μια μικρή υπενθύμιση για πράγματα που ίσως ξεχνάμε. Είναι μηνύματα για τον αγάπη πρώτα στον εαυτό μας αλλά και για την αγάπη χωρίς στερεότυπα, μια αγάπη ίσως διαφορετική από αυτήν που έχουμε στο μυαλό μας.

Δεν χρειάζεται η συγκεκριμένη μέρα για να γιορτάσουμε την αγάπη και τον έρωτα.Δεν χρειάζεται η συγκεκριμένη μέρα για να πούμε “σ’αγαπώ” στον σύντροφό μας και να του κάνουμε ένα δώρο. Δεν έχει σημασία αν τη συγκεκριμένη μέρα είσαι μόνος ή σε σχέση.

Σημασία έχει ότι ξέρεις και μπορείς να αγαπάς κάθε μέρα. Κάθε μέρα της ζωής σου είσαι γεμάτος με αγάπη. Κι επειδή -μέσα σε όλα- είμαστε και ρομαντικοί, εμείς θέλουμε να πιστεύουμε πως η αγάπη που έχουμε κρατά για πάντα, μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας.

Ένα από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα μηνύματα που διαβάσαμε σήμερα είναι απ’ τον οίκο τελετών Μπαμπούλας.

Όπως αναφέρει ο οίκος, πρόκειται για την πρώτη καμπάνια στη νοηματική, με έμφαση στο επίρρημα “πώς” που περικλείει μέσα του κάθε μορφή αγάπης, στο ρήμα “βλέπω” με την κυριολεκτική αλλά και μεταφορική σημασία του και στο ρήμα “μοιράζομαι” υπό την αιωνίως άγνωστη και απρόβλεπτη συνθήκη του χρόνου που (υπερ)τονίζει την αναγκαιότητά του.

Σε συνεργασία με το Κέντρο Εκμάθησης Νοηματικής Γλώσσας, Smiyl, και τον Σπύρο Κουζέλη έστειλαν το πιο ιδιαίτερο μήνυμα.

«Δεν έχει σημασία πώς βλέπουν τα μάτια σου την αγάπη. Αρκεί να τη μοιράζεσαι μέχρι να κλείσουν», γράφει η καμπάνια απ’τον “Μπαμπούλα”. Και είναι ό,τι πιο τρυφερό είδαμε μέχρι στιγμής.

Το μήνυμά μας για τη σημερινή μέρα.Η πρώτη μας καμπάνια στη νοηματική, με έμφαση στο επίρρημα "πώς" που περικλείει…

Gepostet von Fanis Baboulas & Son am Donnerstag, 13. Februar 2020

Μοιράσου κι εσύ την αγάπη. Όχι μόνο σήμερα αλλά κάθε στιγμή στη ζωή σου.

Ο Οίκος Τελετών “Μπαμπούλας” ξαναχτυπά μ’ ένα μήνυμα που πρέπει να διαβάσεις!

Διαβάστε επίσης:

Πεθαίνεις από τα γέλια, όταν μιλάς με το Φάνη και Βασίλη Μπαμπούλα

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved