Το πιο γλυκό tb της Νομικού απ’ το μαιευτήριο για τα πρώτα γενέθλια του γιου της!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο γιος της Δούκισσας Νομικού έχει τα πρώτα του γενέθλια και η μαμά του ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία από το μαιευτήριο! Το πιο γλυκό μήνυμα και η αδημοσίευτη φωτογραφία του μικρού Σάββα.

Ο γιος της Δούκισσας Νομικού έγινε ενός χρόνων και η μαμά του δημοσίευσε την πιο γλυκιά, οικογενειακή φωτογραφία. Η όμορφη παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία απ’ το μαιευτήριο στην οποία κατά αγκαλιά το μωρό της ενώ από το πλευρό της δεν λείπει ο άντρας της.

«Η πρώτη μας αγκαλιά. Το πρώτο σου βλέμμα. Η στιγμή που ξαναγεννήθηκα. Χρόνια σου πολλά αστέρι μας. Ήρθες και μας άλλαξες τη ζωή. Σε λατρεύουμε», έγραψε η Δούκισσα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Είναι η πιο τρυφερή φωτογραφία στην οποία βλέπουμε και τον μικρό Σάββα που μόλις έχει έρθει στη ζωή. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια σε αυτή τη φωτογραφία έπεσαν «βροχή», όπως άλλωστε και οι ευχές.

Η Δούκισσα Νομικού διανύει την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της, ενώ ως μανούλα είναι τρισευτυχισμένη και η ζωή της έχει αλλάξει πολύ, όπως έχει σχολιάσει και η ίδια στο παρελθόν.

Η ίδια παραδέχεται ότι είναι «χαζομαμά» ενώ δεν αποχωρίζεται τα δύο κολιέ που φοράει, το ένα με το όνομα του γιου της και το άλλο με την ημερομηνία γέννησής του.

Όπως είχε ευχηθεί και η ίδια για το 2019: 

Να είμαι η καλύτερη μαμά για τον γιο μου. (Να τον μεγαλώνω με αισιοδοξία, χαμόγελα, αυτοπεποίθηση και χιούμορ, να τον προστατεύω, να μαθαίνω από αυτόν, να είμαι πάντα δίπλα του, να τον καθοδηγώ, να προετοιμάζω τα φτερά του για να μπορέσει μια μέρα να πετάξει πολύ ψηλά. Εντάξει, όχι πολύ μακριά από τη μαμά. Όλα αυτά βέβαια θα τα προσπαθώ όχι μόνο το 2019. Προφανώς. Πλέον, για όσο ζω και αναπνέω αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος και ουσιαστικότερος στόχος μου

Χρόνια πολλά στον μικρό Σάββα!

Διαβάστε επίσης:

H Δούκισσα Νομικού έντυσε τον μικρό Σάββα πάντα και το Instagram «έλιωσε»!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved