Το πιάτο στο MasterChef σίγουρα έγραψε ιστορία αλλά όχι για τον σωστό λόγο. Δεν ήταν ένα πιάτο υπόδειγμα αλλά ένα πιάτο που συγκέντρωσε τη χειρότερη βαθμολογία σε παγκόσμιο επίπεδο!

Το πιάτο στο MasterChef μάλλον ήταν το χειρότερο πιάτο που έχει περάσει ποτέ απ’ τον διαγωνισμό παγκοσμίως, διαφορετικά δεν εξηγείται αυτή η βαθμολογία.

Το συγκεκριμένο πιάτο στο MasterChef απλά δεν τρωγόταν σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης και αυτό δικαιολογεί και τη βαθμολογία του.

Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, απ’ την αρχή. Στο επεισόδιο της Παρασκευής στο συμβούλιο των ομάδων, ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της δοκιμασίας της Πέμπτης.

Οι τρεις κριτές δοκίμασαν τα πιάτα που ετοίμασαν οι δύο ομάδες (τέσσερα πιάτα η κάθε ομάδα) και έβαλαν βαθμούς. Το άριστα που μπορεί να πάρει ένα πιάτο είναι το 30 (δέκα από κάθε κριτή).

Ωστόσο, το δεύτερο πιάτο της μπλε ομάδας το τερμάτισε! Συγκέντρωσε μόλις 3 βαθμούς με τον Πάνο Ιωαννίδη να σχολιάζει πως απλώς δεν τρωγόταν.

Το συγκεκριμένο πιάτο στο MasterChef έγραψε τη δική του ιστορία με λάθος τρόπο, καθώς πρόκειται για το πιάτο που “κατάφερε” να συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία όλων των πιάτων, όλων των MasterChef στον κόσμο!

«Ήταν απογοητευτικό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Αυτή είναι η μικρότερη βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει πιάτο στην ιστορία του MasterChef σε εξωτερική δοκιμασία», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Παρ’ όλα αυτά, η μπλε ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια, καθώς συγκέντρωσε στο σύνολο 71 βαθμούς, έναντι 59 της κόκκινης ομάδας.

https://www.youtube.com/watch?v=XF6iNM3FkwY