Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Mariah υποδέχτηκαν στην οικογένεια τους ένα νέο πολύ όμορφο μέλος. Όχι, δεν είναι κάποιο μωρό, αλλά είναι ένα σκυλάκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Mariah είναι από τα ζευγάρια που χαιρόμαστε να βλέπουμε γιατί δεν κρύβουν τον έρωτα τους και σε κάθε νέα ανάρτησή τους στο Instagram φαίνονται ολοένα και πιο ερωτευμένοι.

Έτσι, οι δυο τους υποδέχτηκαν ένα πανέμορφο και απ΄ότι φαίνεται στο βίντεο παιχνιδιάρικο σκυλάκι για να τους κρατάει παρέα.

Σε βίντεο που ανέβασε ο Αντετοκούνμπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οικογένεια του Greek Freak και το αγαπημένο ζευγάρι υιοθέτησαν ένα πανέμορφο καφέ κουτάβι, που έχει όρεξη για πολύ παιχνίδι.

Σε προηγούμενες αναρτήσεις στο Instagram με τη σύντροφο του, ο Αντετοκούνμπο είχε γράψει: Πάντα πρέπει να έχεις μια δόση αγάπης μαζί σου, κατά τη διάρκεια του #AllStarWeekend.

To πανέμορφο σκυλάκι του Αντετοκούνμπο και της συντρόφου του

Υπενθυμίζεται ότι το παρατσούκλι που συνοδεύει τον Έλληνα σούπερ σταρ των Milwaukee bucks, Γιάννης Αντετοκούνμπο το “Greak Freak” κατοχυρώθηκε και επίσημα από τον Γιάννη, ο οποίος θα μπορεί να το χρησιμοποιεί αποκλειστικά για μελλοντικές εμπορικές χρήσεις.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και επικυρώθηκε από τις αρμόδιες αρχές στις ΗΠΑ, οπότε το Greak Freak ισχύει και με τη βούλα.