Μπορεί να είναι Καλοκαίρι, οι περισσότεροι να βρίσκονται σε μια παραλία και να χαλαρώνουν, βάζοντας στο mute για λίγο υποχρεώσεις και προβλήματα, όμως, ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ συνεχίζει ακάθεκτος να δίνει πληρωμένες συνεντεύξεις, σε συχνότητα μάλιστα που μάλλον ξεπέρασε τον εαυτό του!

Ο πατέρας της Meghan Markle έχει εξοργίσει το Παλάτι, το οποίο, σύμφωνα με το Cosmopolitan USA, ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση και καταστρώνει οργανωμένο σχέδιο για το πώς θα αντιδράσει.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του Cosmopolitan, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan δεν ξέρουν τι να κάνουν με τον πατέρα της Markle, όμως, σίγουρα η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει βάλει ήδη κάτι στο μυαλό της!

Έτσι, λοιπόν, οι πληροφορίες θέλουν το Παλάτι της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο Κέσινγκτον ν’ αλλάζει την στρατηγική του προς την οικογένεια της Δούκισσας.

Ανώνυμη πηγή, μιλώντας στο Entertainment Tonight, είπε: «Κανονικά, το Παλάτι αποφεύγει να σχολιάσει προσωπικά ζητήματα αλλά αυτή τη φορά σκέφτεται να αλλάξει πολιτική και να αντιμετωπίσει επιθετικά τόσο τον πατέρα όσο και την ετεροθαλή αδερφή της Meghan».

Η Markle δεν αναμένεται να συμμετέχει στο σχέδιο «αντεπίθεσης», καθώς έχει αποφασίσει πως η ίδια και ο σύζυγός της δεν θα έχουν επαφές με τον κο Markle ενώ η ίδια φέρεται ν’ αποφεύγει να του μιλήσει ακόμα και στο τηλέφωνο.

Θυμίζουμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ετεροθαλής αδελφή της Meghan αποκάλεσε «απάνθρωπη» την Δούκισσα ενώ κι ο ετεροθαλής αδερφός της, Thomas Junior, την χαρακτήρισε ως εγωίστρια και ψυχρή.

Ο αδερφός της Meghan Markle πριν απ’ τον βασιλικό γάμο, είχε γράψει μια επιστολή όπου έλεγε στον Πρίγκιπα Harry πως ποτέ δεν είναι αργά για ν’ ακυρώσει τον γάμο υποστηρίζοντας πως η 36χρονη αδερφή του είναι μια «ρηχή και μπερδεμένη γυναίκα που θα γελοιοποιήσει τον ίδιο και την κληρονομιά της βασιλικής οικογένειας».

Δες κι αυτό:

Ο νέος κανόνας της βασιλικής οικογένειας αποκλειστικά για τη Meghan Markle