Τέλος στα στοιχήματα και στην “τρέλα” που είχε ξεσπάσει στη Βρετανία για το όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας, Το παλάτι ανακοίνωσε επίσημα το όνομα του μικρού πρίγκιπα της Kate και του William!

Τα στοιχήματα έπεφταν “βροχή” όταν η Kate Middleton ήταν ήδη έγκυος, και τώρα το παλάτι ανακοίνωσε επίσημα το όνομα του μικρού πρίγκιπα της Kate και του William και έβαλε ένα τέλος!

Ποιοι άραγε έπεσαν μέσα και ποιο είναι το όνομα του μικρού πρίγκιπα της Kate και του William; Λούις!

Το όνομα του νεογέννητου πρίγκιπα θα είναι Λούις Άρθουρ Κάρολος (Louis Arthur Charles). Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από το Kensington Palace, θα είναι γνωστός ως «πρίγκιπας Λούις» και τυπικά θα τον αποκαλούν «Η αυτού υψηλότης πρίγκιπας Λούις του Κέιμπριτζ».

Το τρίτο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton γεννήθηκε τη Δευτέρα στις 23 Απριλίου, την ημέρα του Αγίου Γεωργίου.

Η Kate Middleton πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου της. Οι γονείς του μωρού τάθηκαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό κρατώντας στην αγκαλιά τους το νεογέννητο μωρό τους, το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, και δείχνοντας οι ίδιοι πανευτυχείς. Ο νέος πρίγκιπας ήταν τυλιγμένος σε μια κουβερτούλα.

Διαβάστε επίσης:

Η απίστευτη αντίδραση του Πρίγκιπα Κάρολου για το τρίτο εγγόνι!

Photo:JOHN STILLWELL/AFP/GETTY IMAGES